ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ M. ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ M. ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Πρόταση για τη χωροθέτηση της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων ετοιμάζει ο Δήμος Καβάλας σε συνεργασία με τη ΔΙΑΜΑΘ. Σύμφωνα με πληροφορίες προερχόμενες από τη χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής ο Δήμος Καβάλας θα προτείνει το εργοστάσιο των σκουπιδιών να κατασκευαστεί και να λειτουργήσει στον χώρο που στήθηκαν τα αντίσκηνα για τους πρόσφυγες, κοντά στον κόμβο της Εγνατίας οδού στο νέο λιμάνι. Πιθανόν μαζί με το εργοστάσιο να μεταφερθεί και να λειτουργήσει στο ίδιο σημείο ο Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων που υφίσταται στην Άσπρη Άμμο.

 

Έκλεισε χθες η τρύπα στο οδόστρωμα της Ερυθρού Σταυρού. Σήμερα τοποθετούνται οι κυβόλιθοι. Άρχισε τη Μεγάλη Δευτέρα στο Ν. Καβάλας η επίγεια καταπολέμηση των κουνουπιών με τη μέθοδο της προνυμφοκτονίας. Ψεκασμοί έγιναν σε δημοτικά διαμερίσματα των Δήμων Καβάλας- Παγγαίου- Νέστου. Αν και αναμένονταν χθες στο Ασημακοπούλου 40 νέοι πρόσφυγες, αυτοί δεν εμφανίστηκαν ποτέ. Διαγωνισμοί προμηθειών απασχόλησαν τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καβάλας. Συνεδριάζει το μεσημέρι το δημοτικό συμβούλιο Θάσου. Δύο ημεδαποί συνελήφθησαν στην Κεραμωτή επειδή έκλεψαν την τηλεόραση από το δωμάτιο ξενοδοχείου της Θάσου όπου διέμεναν. Κοντά στη Νέα Πέραμο συνελήφθη 36χρονος που προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 7 μη νόμιμους μετανάστες.

 

Υπό την ευθύνη της Fraport λειτουργεί το αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος». Εργασίες καθαριότητας και εξωραϊσμού αμέσως μετά το Πάσχα. Σεισμικές έρευνες ανατολικά και δυτικά του Πρίνου ανακοίνωσε σε εκδήλωση στην Αμερική ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρίας Υδρογονανθράκων. Εθελοντική καθαριότητα και βάψιμο χθες από τον Σταύρο Εμμανουηλίδη και την Action Team τόσο στον Δ. Κήπο όσο και στον κόμβο Φαλήρου. Συνάντηση με την επικεφαλής του ΕΛΓΑ στο Ν. Καβάλας είχε ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης.

 

Στην Καβάλα θα γίνει μετά το Πάσχα ένα ακόμη ιατρικό συνέδριο. Σχετική συνέντευξη τύπου θα δοθεί το πρωί στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη. Το απόγευμα η Φιλαρμονική του Δήμου Καβάλας σε εκδήλωση στον Δημοτικό Κήπο. Σήμερα και αύριο η οργάνωση Το Χαμόγελο του Παιδιού στην πλατεία Καπνεργάτη.

 

Ισόπαλος 2-2 ο ΑΟΚ σε φιλικό ματς με τον Ορφέα. Κρίσιμο το παιχνίδι της Ένωσης το απόγευμα με τον Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας. Ηττήθηκε η ομάδα μπάσκετ νεανίδων των Πανθήρων από την Πτολεμαϊδα.

Διαβάστε επίσης