ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2017

Επικεφαλής Κυβερνητικού κλιμακίου θα βρίσκεται δύο μέρες στην Καβάλα ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου σε ξενοδοχείο της πόλης να συμμετάσχει σε σύνοδο με την αντίστοιχη αντιπροσωπεία της Βουλγαρίας. Τον κ. Τσίπρα που θα έρθει στην πόλη μας την Τρίτη το πρωί θα συνοδεύει σίγουρα ο Υπουργός Υποδομών κ. Σπίρτζης. Οι επίσημες ανακοινώσεις είναι πολύ πιθανό να γίνουν σήμερα.

 

Για τις 25 Οκτώβρη ορίστηκαν οι εκλογές στο ΤΕΙ. Αυξάνονται σε 4 οι θέσεις των αντιπρυτάνεων. Ο πρόεδρος του ΟΛΚ Χρήστος Ηλιάδης επιβεβαιώνει τις δηλώσεις Κουρουμπλή, σύμφωνα με τις οποίες υπάρχει ενδιαφέρον επενδυτών για το κεντρικό λιμάνι. Ο Αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος διαψεύδει δημοσίευμα εφημερίδας της Δράμας, το οποίο τον εμφανίζει να μετέχει σε πρωτοβουλία αμφισβήτησης του Χ. Μέτιου. Στην ίδια πρωτοβουλία φέρεται να συμμετείχε και ο Ευριπίδης Στυλιανίδης. Εκδήλωση χορού θα γίνει στο τέλος του μήνα στην άδεια πισίνα του ανοιχτού κολυμβητηρίου. Πρόκειται για μία από τις παράλληλες εκδηλώσεις της 4ης Εβδομάδας του Συλλόγου των Αρχιτεκτόνων.

 

Με απόφαση του ο Περιφερειάρχης ανακαλεί άδεια λειτουργίας συνεργείου αυτοκινήτων στο Νέστο επειδή τρεις φορές βρέθηκαν σε αυτό φορτηγά αυτοκίνητα άνω των 3,5 τόνων που η επιχείρηση δεν είχε το δικαίωμα να επιδιορθώνει. 23 Καβαλιώτικες επιχειρήσεις θα λάβουν μέρος μέσω του Επιμελητηρίου στη φετινή ΔΕΘ. Συνελήφθησαν 4 ανήλικοι αλλοδαποί κατηγορούμενοι για κλοπές. 47χρονη κάτοικος Καβάλας κατηγορείται ότι έκλεβε ρεύμα από τη ΔΕΗ από τον Σεπτέμβρη του 2012 έως τον Μάη του 2017. Ερώτηση βουλευτών του ΚΚΕ για τους απολυμένους της ΒΦΛ και τη μη εκτέλεση της δικαστικής απόφασης που τους δικαιώνει. Ερώτηση Παναγιωτόπουλου για τη μη αποζημίωση των πυρόπληκτων της Θάσου. Στην ειδική επιτροπή περιφερειών μίλησε ο Κ. Μορφίδης. Το Μετοχικό Ταμείο Αεροπορίας ανακάλεσε τον προγραμματισμένο για την ερχόμενη εβδομάδα διαγωνισμό ιδιωτικοποίησης του αεροδρομίου του Αμυγδαλεώνα.

 

Το απόγευμα λαϊκό γλέντι στον Άγιο Λουκά. Αύριο και την Κυριακή εκδηλώσεις στο Δάσος των Πεντακοσίων ενώ αύριο στην παλιά Μουσική τα φετινά Καστροφεγγίσματα. Εγκαινιάζεται το απόγευμα στο Καλογερικό έκθεση φωτογραφίας Ελλάδας- Ρωσίας. Το βράδυ στη Χρυσούπολη ο Φθινοπωρινός χορός του Συλλόγου Ποντίων Νέστου. Την Κυριακή στη Λεκάνη η γιορτή της πατάτας.

 

Με διαγραφή κι αποκλεισμό από το πρωτάθλημα απειλεί η διοίκηση της ΕΠΣΚ τον Βύρωνα, τον θεωρεί συνυπεύθυνο για την προσφυγή στη δικαιοσύνη του Μπάμπη Ευσταθιάδη. Στον πρώην πρόεδρο της ΕΠΣΚ δίνεται προθεσμία 5 ημερών να αποσύρει την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων. Πιθανές κι άλλες μεταγραφές από ΑΟΚ και Νέστο. Τερμετζής και Χατζηβασιλειάδης οι δύο προπονητές των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΚ.

Διαβάστε επίσης