• 23 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Γενική συνέλευση πραγματοποίησαν χθες το απόγευμα οι απολυμένοι της ΒΦΛ, αποφασίστηκε συγκεκριμένο πρόγραμμα νομικών ενεργειών για την υλοποίηση της δικαστικής απόφασης που εκδόθηκε χθες και τους δικαιώνει. Θετικά σχολίασαν την απόφαση του δικαστηρίου οι Υπουργοί Χαρίτσης και Αχτσιόγλου όπως κι ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης. Σύμφωνα με την απόφαση η ΒΦΛ πρέπει να πληρώσει σε 56 απολυμένους ποσό περίπου 600.000 ευρώ συν τους νόμιμους τόκους. Και οι 56 θεωρούνται από τον δικαστή εργαζόμενοι της ΒΦΛ.

 

Νέα διαδικασία για την αξιοποίηση των Λουτρών των Ελευθερών μέσω ιδιώτη πραγματοποιεί το πρωί η Εργοανάπτυξη. Θεωρείται βέβαιη μία πρόταση, προερχόμενη από επιχειρηματία της Δράμας. Μάλλον την Τετάρτη το απόγευμα το συλλαλητήριο κατά των διοδίων στον Άγιο Σίλα. Κατά την επίσκεψη του στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας ο πρόεδρος του ΟΛΚ παρουσίασε πρόταση για την επέκταση του λιμανιού της Ιχθυόασκαλας ως το Μύλου Μόλο. Τρεις συναυλίες πραγματοποιεί τον Αύγουστο το Δημοτικό Ωδείο. Κάλεσμα σε επαγγελματίες να μην λειτουργήσουν τα μαγαζιά τους την Κυριακή από την ΠΑΣΕΒΕ. Αυτοψία στο σημείο των εργασιών του ΤΑΡ κοντά στα Λασπόλουτρα θα κάνει το πρωί ο αντιδήμαρχος Ηλίας Καλανταρίδης.

 

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο. 6 ακόμη άτομα συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα. Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών ενημερώνει τα μέλη της ότι πολλές κατηγορίες επαγγελμάτων πρέπει να εγκαταστήσουν POS έως 27 Ιουλίου. Με τη γενική γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού συναντήθηκε στην Αθήνα ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος.

 

Από σήμερα ως την Κυριακή ομάδα νέων αναλαμβάνει πρωτοβουλία προσομοίωσης συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου και των δημοτικών επιτροπών. Το βράδυ του Σαββάτου λαϊκό γλέντι στην αυλή του 9ου Δημοτικού Σχολείου από τον σύλλογο κατοίκων του Αγίου Κωνσταντίνου. Την Κυριακή το βράδυ στο Φρούριο η καθιερωμένη μουσικοχορευτική συνάντηση 10 συνοικιακών συλλόγων. Σήμερα το βράδυ στο σπίτι του Μεχμέτ Αλί τα εγκαίνια έκθεσης του συλλόγου των γυναικών ζωγράφων.

 

Το απόγευμα στο κλειστό κολυμβητήριο το καθιερωμένο ματς πόλο μεταξύ παλαιμάχων του ΝΟΚ. Το μεσημέρι ο αντιδήμαρχος Γιώργος Φιλόσογλου δίνει συνέντευξη τύπου για τους αγώνες στίβου παμπαίδων-πανκορασίδων που φιλοξενούνται στο Ανθή Καραγιάννη. Μεταγραφική στασιμότητα για ΑΟΚ- Νέστο- Αετό Ορφανού.

Διαβάστε επίσης