• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2017

Συνεδριάζει το μεσημέρι η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου προκειμένου να εξετάσει τις υποψηφιότητες στις εκλογές του φορέα. Ο πρόεδρος της Εκλογικής Επιτροπής δικηγόρος Βασίλης Ιορδανίδης φέρεται να τηλεφώνησε στον Κίμωνα Παπαδόπουλο, ενημερώνοντας τον ότι η υποψηφιότητα του μπορεί και να μην ανακηρυχθεί. Για τις σχετικές φήμες υπήρξαν ανακοινώσεις από τους συνδυασμούς Παπαδόπουλου- Ζησίμου. Και οι δύο συνδέουν τις μη ανακηρύξεις υποψηφίων με τον συνδυασμό του Μάρκου Δέμπα. Η απόφαση ανακήρυξης των υποψήφιων θα γίνει γνωστή την Τρίτη.

 

Στην Καβάλα και την Αλεξανδρούπολη θα γίνουν συσκέψεις διαβούλευσης της τουριστικής προβολής που θα κάνει το νέο χρόνο η Περιφέρεια ΑΜΘ. Αθωώθηκε στο Τριμελές το προηγούμενο τοπικό συμβούλιο της Καβάλας. Κατηγορούνταν για δύο προεγκρίσεις καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Υποστήριξη στο έργο του Ε61 υπήρξε χθες από τους Μέτιο- Μαρκόπουλο- Σιμιτσή. Αποχωρεί από το Νοσοκομείο στο τέλος του μήνα ο υποδιοικητής του Μάνος Θανόγλου. Θα εργαστεί σε νοσοκομείο της Κύπρου, την πρόταση του οποίου αποδέχθηκε. Μετά τις ορκωμοσίες αποφοίτων του ΤΕΙ θα καλυφθούν με πρωτοετείς φοιτητές οι σπουδαστικές εστίες.

 

Λόγω κακοκαιρίας δεν λειτούργησε χθες η γραμμή του Πρίνου. Συνεδριάζει το πρωί το Τοπικό Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας. Το απόγευμα δύο εκδηλώσεις στην πλατεία Καπνεργάτη για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Αύριο οι εκδηλώσεις για την ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη. Δεν ανακοινώθηκαν ακόμη τα κυκλοφοριακά μέτρα που θα ληφθούν στο κέντρο της πόλης. Δύο μέλη της διοίκησης του ΔΗΠΕΘΕ εξέδωσαν ανακοίνωση κι ασκούν κριτική στον Πέτρο Πετρόπουλο. Αύριο εθελοντική αιμοδοσία στο Επιμελητήριο.

 

Την Τρίτη εκδηλώσεις για την γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων. Την Κυριακή το απόγευμα μία ακόμη παράσταση του έργου «Μέσα στο νερό δασκάλα». Την Κυριακή το πρωί περιφερειακή συνάντηση συλλόγου νεφροπαθών.

 

Χωρίς προβλήματα ο ΑΟΚ αντιμετωπίζει την Κυριακή το μεσημέρι τον Αετό Ορφανού με στόχο τη νίκη. Δεν υπάρχουν απόντες και στον Αετό Ορφανού. Σάββατο και Κυριακή στο γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου αγώνες πινκ πονκ για την Α2 γυναικών.

 

 

Διαβάστε επίσης