• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2017

Μεγάλη μάχη με τις φλόγες έδιναν όλη τη νύχτα δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να περιορίσουν την δασική πυρκαγιά κοντά στη Λιμνιά και το Βουνοχώρι. Με το πρώτο φως θα υπάρξει ενίσχυση από τον αέρα. Στο σημείο βρίσκονται περισσότεροι από 70 πυροσβέστες, 14 οχήματα και 2 βυτιοφόρα του Δήμου. Η φωτιά ξεκίνησε αργά χθες το απόγευμα από άγνωστη αιτία κι ευτυχώς ήταν μακριά από κατοικημένη περιοχή.

Τραγικό θάνατο βρήκε χθες το μεσημέρι στο Ζυγό 13χρονος επιβάτης δικύκλου. Το οδηγούσε φίλος του, που για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το δίκυκλο να πέσει πάνω σε τοίχο μονοκατοικίας. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας τραυματίστηκε ελαφρά. Κάθε μήνα κάνει αναλύσεις στο νερό του Ζυγού η Διεύθυνση Υγείας με τη ΔΕΥΑΚ. Ελαφρώς κάτω από το όριο τα νιτρικά. Θα αργήσει η νέα γεώτρηση. Αθώα χθες στο Μονομελές η Πρόεδρος της Πνοής, για υπόθεση που είχε σχέση με την προκήρυξη και μοριοδότηση των θέσεων εργασίας του προγράμματος Στηρίζω. Μετά από 30 χρόνια αλλάζει ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Καβάλας. «Άναξ» είναι το όνομα του νέου φέρι μποτ που κατασκευάζει στον Βόλο η εταιρία Μητσόπουλου. Ως το μεσημέρι η προθεσμία υποψηφιοτήτων για τις εκλογές στο ΤΕΙ. Πιθανόν δύο οι υποψήφιοι Πρυτάνεις.

Δύο μηνύσεις από τη Διεύθυνση Εμπορίου Καβάλας κατά επιχειρήσεων που διαθέτουν το POS στους πελάτες τους μόνο αν κάνουν μεγάλη κατανάλωση. Το απόγευμα στην πόλη μας ο υποψήφιος πρόεδρος της ΔΗ.ΣΥ. κ. Γιάννης Μανιάτης. Το απόγευμα στη Δ. Βιβλιοθήκη εκδήλωση του ΤΕΕ για το νέο κανονισμό σκυροδέματος. Την Κυριακή το πρωί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Κεραμωτή προκειμένου να μην εξυπηρετούνται από το λιμάνι της τα μεγάλα οχήματα που ταξιδεύουν στη Θάσο.

Αγιασμός τελέστηκε χθες στο Ενιαίο Ειδικό Γυμνάσιο Λύκειο. Ο Δήμος Καβάλας άδειασε αποθήκες στο 6ο Λύκειο, παραδίδει στο σχολείο 200 τμ που θα χρησιμοποιηθούν για την εκπαιδευτική διαδικασία. Το βράδυ στο Φρούριο η μουσική εκδήλωση της χορωδίας των Συνοδοιπώρων με τον τραγουδιστή Βασίλη Λέκκα. Την Κυριακή εκδήλωση των Πελοποννήσιων και της Ένωσης Εκπαιδευτικών Ξένων Γλωσσών.

Αύριο το απόγευμα η Ένωση αγωνίζεται στην Καλαμίτσα για το κύπελλο Ελλάδας κι αντιμετωπίζει την Καστοριά. Ο Πολωνός επιθετικός Καμίλ Κρολ συμφώνησε με το Νέστο. Στη Στάρα Ζαγόρα της Βουλγαρίας βετεράνοι αθλητές στίβου της Καβάλας για να λάβουν μέρος σε αγώνες.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης