• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Επανήλθε από χθες το βράδυ η κατάληψη του αμαξοστασίου του Δήμου Καβάλας, πρωτοβουλία των συμβασιούχων της Καθαριότητας. Δεν έγινε αποκομιδή των απορριμμάτων, δεν θα ξαναγίνει μέχρι να βρεθεί λύση στο πρόβλημα τους. Ωστόσο χθες η κατάσταση κυρίως στο κέντρο της πόλης ήταν καλύτερη αφού σε όλη τη διάρκεια της Πέμπτης απομακρύνονταν τόσο απορρίμματα όσο και κλαδιά- ογκώδη αντικείμενα.

 

Την Τρίτη η απόφαση στη δίκη Μπουδακίδου. Χθες αφού κατέθεσαν οι μάρτυρες, απολογήθηκαν οι κατηγορούμενοι. Πρώην Νομάρχη και Κώστα Τσακίρη περιγράφει ως συνεργάτες της στο θέμα των επίμαχων νομαρχιακών εκδηλώσεων η Σοφία Μπουδακίδου. Για τις 3 Ιουλίου μετατίθεται η ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας με θέμα την Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων. Ημερίδα για τα φιλοξενούμενα βρέφη έγινε χθες στο Νοσοκομείο. Το απόγευμα τελετή αποφοίτησης με θεατρική παράσταση στο σχολείο δεύτερης ευκαιρίας. Συναντήσεις με τους βουλευτές θα έχουν αυτές τις ημέρες γονείς και κηδεμόνες μαθητών του Γυμνασίου του Αμυγδαλεώνα.

 

Το αργότερο αρχές Ιουλίου η πλήρης αποκατάσταση του δρόμου στο Παληό, στις Γλάστρες. Διαμαρτυρίες κατοίκων του Αμυγδαλεώνα για τις συχνές διακοπές νερού. Μικρή βλάβη στον καταπέλτη που διορθώθηκε γρήγορα αντιμετώπισε την Τετάρτη το βράδυ το φέρι μποτ «Νικητής». Και επίσημα η ίδρυση ειδικού επαγγελματικού λυκείου στην Καβάλα. Με ανακοίνωση του ο δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Παππάς δηλώνει την υποστήριξη του στις κινητοποιήσεις των συμβασιούχων της Καθαριότητας. Άρθρο του Βασίλη Τραϊφόρου για τους 6 λόγους που εμποδίζουν την ανάπτυξη της ΑΜΘ.

 

Αρχίζουν το βράδυ στη Μουσθένη οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ Πιερίας Κοιλάδας. Το βράδυ στο Πάρκο το φεστιβάλ «Κάθε τόπος και χορός». Αύριο λαϊκό γλέντι στα Ποταμούδια αλλά συναυλία του δημοτικού ωδείου στο Πάρκο. Την Κυριακή το απόγευμα στον Απόλλωνα πρώτη προβολή στην Καβάλα του ντοκιμαντέρ για την ιστορική πτήση και στη Θάσο του Μπρίστολ Σκάουτ. Το βράδυ στον φάρο της Παναγίας το θεατρικό αναλόγιο «Κάπα ποιητού».

 

Με Ψάλτη – Λυμπεράκη αρχίζουν άμεσα οι μεταγραφές του ΑΟΚ. Παίκτης του Βύρωνα ο Ηλίας Σεφερίδης. Στη Ξάνθη ο νεαρός τερματοφύλακας του Ηρακλή Καβάλας Σιαματάς.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης