• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΓΕΝΑΡΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΓΕΝΑΡΗ 2018

Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης επέβαλε χθες το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θράκης σε δύο Καβαλιώτες κατηγορούμενους, οι οποίοι τον Οκτώβρη του 2016 συνελήφθησαν με 22 περίπου κιλά χασίς. Η υπόθεση δικάστηκε σε πρώτο βαθμό. Τρίτος κατηγορούμενος- συνεργός- καταδικάστηκε σε φυλάκιση 6 ετών με αναστολή.

 

Η τράπεζα Eurobank αγόρασε μέσω πλειστηριασμού το ακίνητο της εταιρίας «Πλαστικά Καβάλας». Έντονες είναι οι φήμες ότι ιδιώτης έχει έρθει σε συμφωνία με την τράπεζα για να δημιουργήσει στο ακίνητο μονάδα κατασκευής πλαστικών βαρελιών. Γονείς από το 1ο δημοτικό σχολείο της Ελευθερούπολης διαμαρτύρονται γιατί εδώ και τρεις εβδομάδες δεν έχει αντικατασταθεί εκπαιδευτικός του σχολείου που αποσπάστηκε στο εξωτερικό. Μεγάλη η ευθύνη του Υπουργείου Παιδείας. Εκτός ΕΥΚ θα κόψουν την πίτα τους οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ Καβάλας. Για τυπικούς λόγους δεν τους δίδεται η αίθουσα συνελεύσεων του κτιρίου. Σε ετοιμότητα το ΠΑΜΕ για κινητοποίηση την Κυριακή το πρωί, την ώρα της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου του ΕΥΚ. Την Κυριακή στις 11 το πρωί στο Λούσυ η πίτα της ΝΟΔΕ με ομιλητή τον Λευθέρη Αυγενάκη.

 

Επιστολή στο Υπουργείο Ανάπτυξης έστειλε στο Επιμελητήριο ζητώντας οδηγίες για το αδιέξοδο στη διαδικασία εκλογής προέδρου στο τουριστικό και στο τμήμα μεταποίησης. Μέχρι να απαντήσει το υπουργείο η διοίκηση του Επιμελητηρίου δεν θα συνεδριάζει. Συνεδριάζει τη Δευτέρα το δημοτικό συμβούλιο, την ίδια μέρα συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Νέστου. Τέσσερα περιστατικά διαρρήξεων παρκαρισμένων αυτοκινήτων σημειώθηκαν την Τετάρτη το μεσημέρι έξω από το κλειστό κολυμβητήριο. Βούλγαρος κολυμβητής θέλει να κολυμπήσει στην Καβάλα με τα χέρια δεμένα με χειροπέδες και να καταρρίψει ρεκόρ του βιβλίου γκίνες. Τη Δευτέρα το απόγευμα, παρουσία των βουλευτών Κεφαλίδου και Τζελέπη, κόβει βασιλόπιτα το ΠΑΣΟΚ Καβάλας. Τέλος Φεβρουαρίου είναι πιθανό να επισκεφθεί την Καβάλα ο πρόεδρος της Βουλής.

 

Την Κυριακή το πρωί βασιλόπιτα για τους συνταξιούχους δημοσίους υπαλλήλους. Αύριο βράδυ η βασιλόπιτα του συλλόγου των Κορυφών. Την Κυριακή το απόγευμα κοπή βασιλόπιτας του τμήματος Καβάλας των Γιατρών του Κόσμου.

 

Από τη Δράμα ο διαιτητής της αναμέτρησης της Κυριακής του ΑΟΚ με τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου. Αυξάνονται οι πιθανότητες απόκτησης ενός ακόμη επιθετικού ποδοσφαιριστή από την ομάδα μας. Στη μία το μεσημέρι της Κυριακής το ντέρμπι της Α’ Κατηγορίας ανάμεσα στον Κεραυνό Πέρνης και την ΑΕΚ.

 

 

Διαβάστε επίσης