• 10 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

 

 

Τις επόμενες ημέρες ή και ώρες πρόκειται να μετακομίσουν στο στρατόπεδο Ασημακοπούλου οι πρόσφυγες που από τον Απρίλιο βρίσκονται στον χώρο του Εσκί Καπού. Στο μεταξύ ο αριθμός τους μειώνεται κι άλλο αφού 15 με 20 αναχωρούν την Δευτέρα για την κεντρική Ευρώπη. Για την μεταστέγαση των προσφύγων θα βοηθήσουν και εθελοντές. Ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Μουζάλας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τη Δήμαρχο, την ευχαρίστησε για τη διαχείριση του προσφυγικού προβλήματος.

 

72 ατομικές συμβάσεις με προσωπικό καθαριότητας υπέγραψε χθες για λογαριασμό του Νοσοκομείου ο διοικητής Τάσος Καρασαββόγλου. Είχε προηγηθεί «πράσινο» φως από την πρόεδρο του Διοικητικού Εφετείου Θράκης. Πτώμα άνδρα βρέθηκε χθες το μεσημέρι στο Δύσβατο. Εικάζεται ότι ανήκει σε 78χρονο αγνοούμενο κάτοικο Καβάλας, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στην ίδια περιοχή την περασμένη Τρίτη 26 Ιουλίου. Οι δύο προτάσεις της ΑΝ.ΚΑ. για το νέο Leader εξασφάλισαν την πρώτη έγκριση από το αρμόδιο υπουργείο. Μετά τον χθεσινό 5ο γύρο στο διεθνές τουρνουά σκάκι, οι ευρισκόμενοι στην πρώτη θέση σκακιστές έγιναν 4. Το τουρνουά τελειώνει αύριο το μεσημέρι. Χθες τα μεσάνυχτα άνδρας ανέβηκε στις Καμάρες, πετούσε πέτρες στα αυτοκίνητα που κινούνταν στην οδό Κουντουριώτου.

 

Ιδιαίτερα αιχμηρές ανακοινώσεις από τη ΔΕΥΑΚ για τον Μάκη Παπαδόπουλο κι από το Μάκη Παπαδόπουλο για τη ΔΕΥΑΚ. Ανακοίνωση και από τον Βαγγέλη Παππά. Τρεις νέοι μόνιμοι υπάλληλοι θα ενισχύσουν σύντομα τη λειτουργία της Δ.Ο.Υ. Καβάλας. Διαμαρτυρία συνδέσμου πολιτικών συνταξιούχων για τις περικοπές στις συντάξεις. Σύλληψη 16χρονης για μία ληστεία και μία απόπειρα κλοπής. Την απόφαση του Υπουργού Παιδείας για την ίδρυση του ΤΕΕ για ΑμΕΑ περιμένουν οι γονείς και κηδεμόνες όπως και οι τοπικοί φορείς. Το νέο σχολείο θα λειτουργήσει στο Σανατόριο. Εκδήλωση αύριο το απόγευμα στην παραλία από την επιτροπή Ειρήνης.

 

Ο αριστούχος μαθητής του Δ. Ωδείου Φίλιππος Μανωλούδης απέσπασε δύο ακόμη βραβεία σε διαγωνισμό κιθάρας στον Βόλο. Εκδήλωση του Φεστιβάλ Φιλίππων- δουλειά του Γιώργου Ανδρέου το βράδυ στο Φρούριο. Με το ποσό των 2.000 ευρώ ενισχύει η ΠΕΔ ΑΜΘ το πρώτο συνέδριο ιστορίας για το Παγγαίο.

 

Την Κυριακή το δεύτερο φιλικό του ΑΟΚ, στον Βώλακα με τον Πανθρακικό. Σήμερα το πρώτο φιλικό του Νέστου, στο γήπεδο της Κεραμωτής. Αύριο φιλική αναμέτρηση του Ορφέα στη Ξάνθη.

Διαβάστε επίσης