• 23 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2017

Τελέστηκε χθες το απόγευμα στον τάφο του Μητροπολίτη Προκόπιου Τρισάγιο ενώ την Κυριακή το πρωί στον Άγιο Παύλο τελείται μνημόσυνο για τις 40 μέρες από το θάνατο του. «Για τη διαδοχή του δεν έχω να πω τίποτα, θα τα πει η Ιεραρχία» είπε ο Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου. Η δε Δήμαρχος είπε ότι τη Δευτέρα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα επιδιωχθεί η έκδοση ψηφίσματος για την κάλυψη του κενού αλλά χωρίς αναφορά σε συγκεκριμένα ονόματα. Το χθεσινό Τρισάγιο παρακολούθησαν αρκετοί ιερείς και πολίτες.

 

Μέσω ασφαλιστικών μέτρων θα επιδιώξουν να πληρωθούν οι συμβασιούχοι των Δήμων Καβάλας- Νέστου- Θάσου. Την Θάσο επισκέπτεται το απόγευμα η Υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου. Νέα προσπάθεια ετοιμάζει ο ΟΛΚ για την απομάκρυνση κατασχεμένου αλιευτικού σκάφους από το λιμάνι των Ελευθερών. Ο Οργανισμός Λιμένα βεβαίωσε στην εφορία χρέη των 3 ναυτιλιακών εταιριών που αφορούν απλήρωτα τέλη περισυλλογής υγρών και στερεών αποβλήτων. Παιδιά συμμετέχουν σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Ινστιτούτο Αλιευτικών Ερευνών. Χθες το Ινστιτούτου επισκέφθηκε εκπρόσωπος της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Αθήνα.

 

Άρχισαν χθες το απόγευμα οι εκδηλώσεις της Γιορτής της Αγοράς. Κλιμάκιο βουλευτών της ΝΔ μαζί με τον Μακάριο Λαζαρίδη περιοδεύουν στο Ν. Καβάλας. Το απόγευμα εκδήλωση στην Ελευθερούπολη. Προσπαθεί η Fraport να μετακινήσει σε άλλο σημείο του αεροδρομίου το αεροπλάνο Tristar, που έχει ακινητοποιηθεί λόγω κατάσχεσης από το Νοέμβρη του 2004. Στη Θάσο περιοδεύει σήμερα ο βουλευτής του ΚΚΕ Σάκης Βαρδαλής. Τη συμμετοχή του στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης λόγω των εγκαινίων της ΔΕΘ ανακοίνωσε το τοπικό ΠΑΜΕ. Συνελήφθη 33χρονος για κλοπή μοτοσικλέτας.

 

Την Κυριακή στο Ζυγό εκδήλωση κατά του μπούλινκ στα σχολεία. Στη Νέα Καρβάλη η Πανευρωπαϊκή Συνάντηση μοτοσικλετών Gold Wing, με εκδρομές σε όλο το Νομό. Τριήμερο γκραντ πρι Μπριτζ από σήμερα στο ξενοδοχείο Λούσυ. Αύριο το φεστιβάλ των χρωμάτων στο στρατόπεδο Ασημακοπούλου.

 

Δύο ματς εντός Νομού Καβάλας το Σαββατοκύριακο για τον ΑΟΚ. Επαναφέρει το κύπελλο ήθους η ΕΠΣ Καβάλας. Δανεικούς παίκτες σε Χρυσοχώρι και Ξεριά από το Νέστο. Αύριο το απόγευμα στην Ελευθερούπολη η φιλική αναμέτρηση μπάσκετ ΓΣΕ- Ένωσης.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης