• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Μια ακόμη προσπάθεια, την τελευταία, θα κάνουν οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ Καβάλας όσον αφορά την άτοκη επιστροφή στο ασφαλιστικό ταμείο των χρημάτων οικογενειακών επιδομάτων προηγούμενων ετών. Με απόφαση της χθεσινής τους συνέλευσης θα επιδιώξουν νέα συνάντηση με τους 3 κυβερνητικούς βουλευτές. Οι προηγούμενες πιέσεις των συνταξιούχων μεταφέρθηκαν από τους βουλευτές στο αρμόδιο υπουργείο, χωρίς μέχρι τώρα να υπάρξει ουσιαστικό αποτέλεσμα.

 

Θα συνεχιστεί η ενημέρωση των επαγγελματιών από το Δήμο Καβάλας για το νέο νόμο περί της χρήσης κοινόχρηστων χώρων. Αυτό αποφασίστηκε σε συνάντηση της αντιδημάρχου Μαρίας Φρατζεσκάκη με εκπροσώπους όλων των φορέων της αγοράς. Οι έλεγχοι της Δημοτικής Αστυνομίας θα αρχίσουν αμέσως μετά. Δεν είναι καλά τα νέα για τον καιρό την Κυριακή, κινδυνεύει η Αλφαβητοπαρέλαση. Βασιλόπιτα έκοψε χθες η Π.Υ. Καβάλας, μάλλον μένει στη θέση του ο διοικητής Νίκος Μπαλατσούκας. Υπογράφηκε η απόφαση για την πρόσληψη του απαραίτητου προσωπικού στο ΤΟΜΥ Καβάλας. Οι συνοδοί του Φούχτελ επισκέφθηκαν χθες τη Δήμαρχο. Ο Γερμανός υπουργός βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη.

 

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το δημοτικό συμβούλιο. Ερώτηση Νίκου Παναγιωτόπουλου στην Υπουργό Πολιτισμού για τα έργα στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων. Ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή και πρόστιμο 5.000 ευρώ σε ιδιώτη που κατηγορείται ότι πυροβόλησε σκύλο. Το περιστατικό έγινε το 2015 στον πρώην Δήμο Ελευθερών. Μάλλον η ΔΕΗ έκανε το λάθος κι άργησαν να παραληφθούν από πελάτες της λογαριασμοί ρεύματος στη Νέα Καρβάλη.

 

Με τον πρύτανη του ΤΕΙ συναντήθηκε χθες η Αναστασία Ιωσηφίδου. Συζήτησαν τη φιλοξενία στις φοιτητικές εστίες των αποστολών του Cosmopolis. Την άλλη εβδομάδα ο χορός των συνταξιούχων της ΒΦΛ. Εργασίες συντήρησης στην αίθουσα «Γ. Παπαϊωάννου» του Δημοτικού Ωδείου. Παρουσιάζεται το απόγευμα το βιβλίο του Τάσου Χατζηαναστασίου για την εθνική αντίσταση στην ΑΜΘ.

 

Έσπασε το χέρι του ο ποδοσφαιριστής του ΑΟΚ Ραφαήλ Γιαλαμούδης. Εκτός πλάνων για το ματς της Κυριακής. «Όποιος χάσει, χάνει τον στόχο της ανόδου» δήλωσε ο προπονητής της Ελπίδας Σκουτάρεως Απόστολος Στύλος. Αποχωρεί από τις ομάδες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στις οποίες είναι πρόεδρος ο Παναγιώτης Αρσονιάδης.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης