ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Λαϊκή συνέλευση προετοιμάζεται στο Ζυγό, με πρωτοβουλία των συλλόγων του χωριού και τη σύμφωνη γνώμη του τοπικού συμβουλίου. Η συνέλευση θα γίνει το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου με μοναδικό θέμα τα αυξημένα νιτρικά στο νερό της ύδρευσης. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν αναλύσεις ιδιωτικών εργαστηρίων που κατά τους φορείς του Ζυγού δείχνουν ότι το πρόβλημα των νιτρικών δεν είναι σε ύφεση. Στα περί ύφεσης του προβλήματος επιμένουν από το περασμένο Φθινόπωρο τόσο η Διεύθυνση Υγείας όσο και η ΔΕΥΑΚ.

 

Με πολύ κόσμο αλλά και τη Δήμαρχο η χθεσινή εκδήλωση του Μάκη Παπαδόπουλου. Αυξημένα αστυνομικά μέτρα χθες το απόγευμα στο κέντρο της πόλης με αφετηρία τη λειτουργία των γραφείων της Χ. Αυγής στην οδό Βενιζέλου. Το Λιμεναρχείο Καβάλας απαγόρευσε τον απόπλου πλοίου που έφερε πρώτες ύλες στη ΒΦΛ. Μετά από έλεγχο βρέθηκαν πλαστά έγγραφα για δύο μέλη του πληρώματος. Σε δύο φορείς διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών το όρος Παγγαίο. Παραμένουν λίγοι οι υπάλληλοι στην Π.Ε. Καβάλας, όπως είπε χθες η πρόεδρος του συλλόγου τους. Μόνο με έντυπο υλικό και προϊόντα η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Καβάλας στην τουριστική έκθεση των Βρυξελών που αρχίζει σήμερα.

 

Υπηρεσία του Υπουργείου Πολιτισμού απαγόρευσε την εγκατάσταση και λειτουργία κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε δώμα διώροφης κατοικίας στη συνοικία της Παναγίας. Παράταση ως το Ιούνιο στο έργο του παιδικού σταθμού στο Περιγιάλι. Μία ακόμη σύσκεψη για τις εκδηλώσεις της εβδομάδας υγείας που θα γίνουν τον Απρίλιο έγινε χθες στο Διοικητήριο. Μέσω των τακτικών μεταθέσεων η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας ενισχύεται με τέσσερις αστυνομικούς.

 

Αποτίμηση της εβδομάδας αρχιτεκτονικής που έγινε το Φθινόπωρο ετοιμάζει ο Σύλλογος των Αρχιτεκτόνων. Το βράδυ του Σαββάτου η βασιλόπιτα του ομίλου πόντιων χορευτών. Το απόγευμα του Σαββάτου στο Ιμαρέτ η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Θοδωρή Γκόνη αλλά και της νέας φωτογραφικής συλλογής του Στράτου Καλαφάτη.

 

Με προπόνηση στο Κρυονέρι συνέχισε την προετοιμασία του για το ματς στο Διδυμότειχο ο ΑΟΚ. Ναυάγησε η απόκτηση του μέσου Κώστα Πλέγα. Την βασιλόπιτα του έκοψε χθες ο ΣΦΑΟΚ.

 

Διαβάστε επίσης