• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Εντός των ημερών υπογράφεται στο Διοικητήριο τον ιδιώτη επιχειρηματία από τη Δράμα η σύμβαση μίσθωσης των Λουτρών των Ελευθερών με. Στο γεγονός θα δοθεί δημοσιότητα αφού η υπογραφή της μίσθωσης θα γίνει παρουσία του Περιφερειάρχη. Πρόθεση του ιδιώτη είναι αφού εξασφαλίσει τις προβλεπόμενες άδειες και υλοποιήσει τις απαραίτητες τεχνικές εργασίες να λειτουργήσει τα Λουτρά σε 3 χρόνια. Τα Λουτρά των Ελευθερών νοίκιασε από την Εργοανάπτυξη ΑΕ κατόπιν διαγωνισμού εταιρία με επικεφαλής τον Νίκο Χαρακίδη.

 

Το αργότερο τον προσεχή Νοέμβρη θα έχει ολοκληρωθεί το έργο ανακαίνισης της Μεγάλης Λέσχης. Τον Σεπτέμβρη το ακίνητο θα έχει βαφτεί εξωτερικά στο ίδιο χρώμα που είχε όταν προ 100 περίπου ετών κατασκευάζονταν. Επιβατικό αυτοκίνητο καταστράφηκε χθες το μεσημέρι πλησίον του ξενοδοχείου Εγνατία. Μάλλον από μηχανική βλάβη εκδηλώθηκε σε αυτό πυρκαγιά. 75χρονος πνίγηκε στην Τούζλα. Στο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε προληπτικά μεταφέρθηκε χθες το πρωί άνδρας μετά από τσίμπημα μέλισσας. Εποικοδομητική η σύσκεψη που έγινε χθες στο Διοικητήριο για την αντιπυρική περίοδο. Οριστική είναι η απόφαση του Δήμου Καβάλας γενικός διευθυντής στη ΔΕΥΑΚ να τοποθετηθεί ο Κ. Τσακίρης. Χθες το απόγευμα το σωματείο των εργαζομένων ενημέρωσε τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

 

Συνεδριάζει το μεσημέρι το δημοτικό συμβούλιο Θάσου. Ως τις 4 Σεπτέμβρη δηλώσεις συμμετοχής σε σεμινάρια ΛΑΕΚ που ετοιμάζει το Επιμελητήριο. Δέκα χρόνια από την ίδρυση της συμπληρώνει αυτές τις μέρες η Ενεργειακή Αιγαίου. Εκδήλωση για την ειρήνη οργάνωσε χθες βράδυ η τοπική επιτροπή Ειρήνης. Πρώτη φορά συνεδρίασε χθες η δημοτική επιτροπή ποιότητας ζωής με πρόεδρο τον Ανέστη Τσουρουκίδη. Συνελήφθη στην πόλη μας 35χρονος, σε βάρος του οποίου υπήρχε ένταλμα σύλληψης. 3 υπήκοοι Μπάγκλαντες συνελήφθησαν σε παραλιακή περιοχή του Νομού, κατηγορούνται για παρεμπόριο.

 

Συνεχίζονται απόγευμα και βράδυ στο αρχαίο θέατρο οι παραστάσεις που ετοιμάστηκαν στις Κρηνίδες. Κέρινο ομοίωμα του Αριστοτέλη Ωνάση ετοίμασε στο μουσείο του ο Θόδωρος Κοκκινίδης. Την Κυριακή στα Λιμενάρια η πρώτη εκδήλωση του φετινού φεστιβάλ Via Egnatia.

 

Τον Κώστα Ιωσηφίδη πρόκειται να βραβεύσει ο ΑΟΚ, λίγο πριν το φιλικό της Κυριακής με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Η ομάδα ράγκμπι του ΑΟΚ πρότεινε στον Δήμο Καβάλας τη διοργάνωση στην πόλη μας παγκοσμίου κυπέλλου του αθλήματος. Την υποψηφιότητα Γραμμένου στηρίζει στις εκλογές της ΕΠΟ η ΕΠΣ Καβάλας. Δύο ποδοσφαιριστές από την Κροατία απέκτησε ο Νέστος.

 

Διαβάστε επίσης