• 29 Μαρτίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΜΑΗ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΜΑΗ 2017

Φωτιά σε κάδους έβαλαν χθες βράδυ αντιεξουσιαστές, στη διασταύρωση των οδών Βενιζέλου και Δαγκλή. Προηγήθηκε συγκέντρωση τους έξω από την είσοδο της πολυκατοικίας που φιλοξενεί τα γραφεία της Χ. Αυγής. Εκτός κυκλοφορίας ακόμη και τώρα το τμήμα της Δαγκλή από Βενιζέλου ως Φιλίππου.

 

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας θα αποφασίσει για το αποτέλεσμα δημοπρασίας που άρχισε χθες κι αφορά την απομάκρυνση από ιδιώτη των εγκαταλειμμένων αυτοκινήτων και δικύκλων. Το πιθανότερο είναι η δημοπρασία να κηρυχθεί άγονη επειδή ο μοναδικός που συμμετείχε δεν είχε δύο απαραίτητες πιστοποιήσεις. Στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης νοσηλεύεται 60χρονος κάτοικος Παληού που το Σάββατο τον δάγκωσε οχιά. Κινδύνευσε η ζωή του. Διαμαρτύρονται οι συγγενείς του επειδή ο αντιοφικός ορός δεν του χορηγήθηκε στο Νοσοκομείο Καβάλας. Συνεχίζεται η στασιμότητα στα θέματα της ΒΦΛ. Δεν εφαρμόζεται η απόφαση της Αποκεντρωμένης. Υπάρχει ενδιαφέρον εκθετών για την Συνέργεια 2017 που θα γίνει στο Εκθεσιακό Κέντρο της Νέας Καρβάλης στο τέλος του μήνα.

 

Διαμαρτυρία έξω από το ΕΥΚ έκανε χθες το απόγευμα το ΠΑΜΕ, την ώρα της συνεδρίασης της διοίκησης του. Υπολειτουργούν σήμερα οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί. Συγκέντρωση του προσωπικού στην πλατεία Καπνεργάτη. Συνελήφθη 54χρονος για κατοχή ναρκωτικών. Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας γνωστοποιεί ότι εκτελεί όσα περισσότερα δρομολόγια μπορεί στο Παληό, δεδομένου του κυκλοφοριακού προβλήματος στις Γλάστρες. Με καθυστέρηση πολλών ετών οι δημοτικές υπηρεσίες διαπίστωσαν ότι το κτίσμα του κυλικείου του Δήμου είναι αυθαίρετο. Σε ποινή φυλάκισης 15 μηνών με αναστολή καταδικάστηκε χθες στο Μονομελές ο Θ. Μουριάδης. Ερώτηση του Νίκου Παναγιωτόπουλου για τα δρομολόγια στη γραμμή της Κεραμωτής. Συνεδριάζει το μεσημέρι το δημοτικό συμβούλιο Θάσου.

 

Την Κυριακή εκδήλωση για την ημέρα της μητέρας από τον σύλλογο Τριτέκνων. Το απόγευμα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου για την λειτουργία ηλεκτρονικών καταστημάτων. Το Σάββατο στο ΤΕΙ η 21η χορωδιακή συνάντηση.

 

Με σκορ 78-76 η Ένωση ηττήθηκε χθες από τους Μαχητές Δόξας Πεύκων. Επόμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων το Σάββατο στην Καλαμίτσα. Στη Δημωφέλεια «κόλλησε» η οικονομική ενίσχυση του ΑΟΚ. Καταβάλλονται προσπάθειες η πρώτη δόση των χρημάτων να πληρωθεί εντός του μήνα.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης