Πάει καλά η «ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ 2017»

 Πάει καλά η «ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ 2017»

26 με 27 Μαΐου, στο συνεδριακό κέντρο της Νέας Καρβάλης, πραγματοποιείται πρώτη φορά στο Νομό Καβάλας, η Έκθεση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, «ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ 2017». Παρά την αγωνία που υπήρχε για τη συμμετοχή σε αυτήν, φαίνεται ότι θα έχει μεγάλη επιτυχία, αφού αναμένεται να λάβουν μέρος, τουλάχιστον ογδόντα (80) εκθέτες.

Σύμφωνα με τα δεδομένα του κτηρίου και το ενδιαφέρον που υπάρχει, το εκθεσιακό κέντρο θα γεμίσει. Δηλαδή θα καλυφθούν όλοι οι εκθεσιακοί χώροι, με επιχειρήσεις, οι περισσότερες από το Νομό Καβάλας, αρκετές όμως από την Ορεστιάδα, την Κομοτηνή, τη Δράμα, την Ξάνθη και την Αλεξανδρούπολη.

Κάποιοι μάλιστα που κάνουν τώρα τη συμφωνία για το κλείσιμο του περιπτέρου, ζητούν μεγαλύτερους των συνηθισμένων χώρους. Έτσι υπάρχει το ενδεχόμενο οι εκθεσιακοί χώροι στο κτήριο της Νέας Καρβάλης, να μην επαρκέσουν.

Με την ευκαιρία της έκθεσης «ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ 2017», υπάρχει άριστη συνεργασία του Επιμελητηρίου Καβάλας, με την Περιφέρεια ΑΜΘ, ενώ το Επιμελητήριο κάνει την απαραίτητη συντήρηση των εγκαταστάσεων, μετά το χειμώνα που προηγήθηκε. Σήμερα εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου, υπηρεσιακοί παράγοντες, θα βρίσκονται σε συνέδριο επιχειρηματικότητας που γίνεται στα Γιάννενα, με θέμα «τη στρατηγική ανάπτυξης της Αδριατικής και των Ιόνιων περιοχών».

Το Επιμελητήριο Καβάλας ετοιμάζει διήμερη εκδήλωση «Ελληνογερμανικό φόρουμ για τα τρόφιμα», ενώ εξέδωσε χθες ανακοίνωση για την εθελοντική αιμοδοσία του Σαββάτου, που σε αντίθεση με τις προηγούμενες, θα γίνει μόνο μία μέρα. Η ανακοίνωση για την αιμοδοσία είναι η εξής:

«Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών του Επιμελητηρίου, πραγματοποιεί την Ανοιξιάτικη Εθελοντική Αιμοδοσία του, με το σύνθημα «10 λεπτά από το χρόνο σου, σώζουν μια ζωή!», το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 και ώρα 08.00 έως 14.00, στο Επιμελητήριο Καβάλας (στον 2ο όροφο)».

 

Διαβάστε επίσης