• 7 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Εξώδικο στέλνει στην εταιρία του ΤΑΡ η Δημωφέλεια, λόγω των εργασιών πλησίον των λασπόλουτρων. Με δελτίο τύπου οι εκπρόσωποι του αγωγού καθησυχάζουν για τις επίμαχες παρεμβάσεις, για τις οποίες υποστηρίζουν ότι υπάρχει έγκριση μέσω της ΜΠΕ. Ανακοίνωση για το ίδιο θέμα εξέδωσε χθες η δημοτική παράταξη του Βαγγέλη Παππά.

 

Άγγελος Τσατσούλης και Μάρκος Δέμπας έλαβαν μέρος στη χθεσινή έκτακτη γενική συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων. Εκεί έμαθαν ότι οι εκλογές στα Επιμελητήρια θα γίνουν στο τέλος του έτους. Την Υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου συνάντησαν χθες ο βουλευτής Κώστας Μορφίδης και ο πρόεδρος του ΟΛΚ Χρήστος Ηλιάδης. Συζητήθηκε η γνωστή πρόταση μεταφοράς στο κτίριο του Τελωνείου όλων των υπηρεσιών που σήμερα στεγάζονται στην πολυκατοικία του οργανισμού. Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για το Cosmopolis που αρχίζει σε μία εβδομάδα. Στην τελετή έναρξης προσκλήθηκε η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά. Εκδήλωση για τον εξωδικαστικό μηχανισμό ετοιμάζει η ΝΟΔΕ Καβάλας. Συνάντηση κατοίκων του Περιγιαλίου έγινε χθες το απόγευμα για το μείζον ζήτημα που ανακύπτει με την εισφορά σε χρήμα λόγω της εφαρμογής του σχεδίου πόλης.

 

Εκτάκτως με ένα θέμα, σχετικό με το δημοτικό έργο στο κτίριο του πρώην ΕΟΚ, συνεδριάζει το μεσημέρι το δημοτικό συμβούλιο. Συνεδρίασε χθες η διαπαραταξιακή επιτροπή για το συλλαλητήριο κατά των διοδίων στην Παράκαμψη. Τέλος του μήνα οι νέοι διευθυντές των δημοτικών σχολείων του Νομού. Στην επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής μίλησε ο Τάκης Εμμανουηλίδης, σε νομοσχέδιο για τα πνευματικά δικαιώματα. Συνελήφθη 54χρονη στο Παληό για παράνομο πλανόδιο εμπόριο. Δύο ακόμη περιπτώσεις ρευματοκλοπών εντόπισε η αστυνομική έρευνα.

 

Τρόφιμα θα μοιράσει το κοινωνικό παντοπωλείο. Η διανομή θα γίνει από τις αποθήκες του Δήμου στο στρατόπεδο Κωτσάλου. Η επιτυχία του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας τόσο σε πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο θα είναι το μεσημέρι θέμα συνέντευξης τύπου στο Δημαρχείο. Ο Δήμος Νέστου ευχαριστεί για τη συνεργασία τους τοπικούς φορείς, στο πλαίσιο της λειτουργίας παραρτήματος του κοινωνικού φαρμακείου στη Χρυσούπολη.

 

Ρεκόρ συμμετοχών στους πανελλήνιους αγώνες στίβου που θα γίνουν Σάββατο και Κυριακή στο «Ανθή Καραγιάννη». Με τον τερματοφύλακα Κυφωνίδη συζητά ο ΑΟΚ.

 

 

Διαβάστε επίσης