• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Μπροστά σε πολύ κόσμο ο διοικητής του Νοσοκομείου Τάσος Καρασαββόγλου έκανε χθες τον απολογισμό του, θέτοντας παράλληλα τους στόχους της επόμενης περιόδου. Έδωσε έμφαση στην προμήθεια εξοπλισμού μέσω του ΕΣΠΑ αλλά και στα μεγάλα ποσά που εισπράττει το ίδρυμα από τον ΕΟΠΥΥ. Χθες το πρωί εγκαινιάστηκε από τον Παύλο Πολάκη η λειτουργία του πρώτου ΤΟΜΥ. Ως το Καλοκαίρι θα λειτουργήσει το δεύτερο. Ο κ. Πολάκης εγκαινιάζει σήμερα στη Θάσο το ΕΚΑΒ του νησιού.

Δημοτικό έργο στο ακίνητο των Σφαγείων ωριμάζει ο Δήμος Καβάλας. Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα Leader. Ισόβια δεσμά σε 53χρονο Καβαλιώτη που δικάστηκε χθες στην Κομοτηνή για διακίνηση ναρκωτικών. Χθες το απόγευμα η Π.Υ. αντιμετώπισε πυρκαγιά σε καμινάδα διαμερίσματος, στο κέντρο της πόλης. Το απόγευμα παρουσιάζει το επενδυτικό της πλάνο για το Πεδίο Ε η Ενεργειακή Αιγαίου. Παρουσία του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου συναντήθηκαν οι διοικήσεις του ΤΕΙ και του ΔΠΘ. Εξοπλισμό δωρίζει στην ΟΠΚΕ της Α.Δ. Καβάλας η Τράπεζα της Ελλάδας.

Στάση εργασίας το μεσημέρι από το προσωπικό της ΔΕΥΑΚ. Γυναίκες που ξεχωρίζουν στην πόλη μας πρόκειται να βραβεύσει σε εκδήλωση αρχές Μαρτίου η Περιφέρεια ΑΜΘ. Σε αναζήτηση των αεροπορικών σχημάτων του φετινού σόου ο Πάνος Γεωργιάδης. Πιθανή η συμμετοχή του Γιώργου Παπαφιλίππου στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση της Novartis. Την Τετάρτη 21 Φλεβάρη οι εκλογές στο Λύκειο των Ελληνίδων. Διαπρέπει σε αγώνες σκάκι στην Αμερική η Σταυρούλα Τσολακίδου.

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την Αλφαβητοπαρέλαση που θα γίνει το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο αντιδήμαρχος Ανέστης Τσουρουκίδης συνάντησε τον πρόεδρο του συλλόγου των γεωπόνων. Πινακίδα υπόδειξης ταχύτητας στον κεντρικό δρόμο του Παληού.

Από τη Δράμα ο διαιτητής της αναμέτρησης του Σαββάτου του ΑΟΚ στην Κομοτηνή. Δεν έδιωξα κανέναν από τον Ηρακλή Καβάλας, δήλωσε ο Παναγιώτης Αρσονιάδης.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης