ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Σε ανθρώπινο λάθος οφείλεται η χθεσινή πυρκαγιά στα Κοίνυρα της Θάσου. Ευτυχώς αντιμετωπίστηκε άμεσα από τις Πυροσβεστικές δυνάμεις. Ανθρώπινο λάθος διαπιστώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Παληό, όταν λόγω γενεθλίων αφέθηκαν στον αέρα «φαναράκια». Ορισμένα βρέθηκαν σε αυλές μονοκατοικιών. Το πρωί του 15Αυγουστου πυροσβέστες εμπόδισαν μέλη παρέας να ανάψουν φωτιά στο δάσος του Κρυονερίου, προκειμένου να ψήσουν. Σε αυξημένη επιφυλακή και σήμερα οι δυνάμεις της πυροσβεστικής αφού στο νομό μας ισχύει ο δείκτης επικινδυνότητας 3.

 

Στη 1 χθες το βράδυ εξετράπη της πορείας του δίκυκλο και ανετράπη, με αποτέλεσμα σε αυτό να εκδηλωθεί πυρκαγιά. Το περιστατικό έγινε στο Περιγιάλι, στον δρόμο για τον σκουπιδότοπο. Χθες το μεσημέρι στη Θάσο διαπιστώθηκε ο θάνατος 46χρονης τουρίστριας. Εξετάζεται αν αυτό έγινε στη διάρκεια ή μετά το τέλος καταδυτικής δραστηριότητας. Εκτός δρομολογίων λόγω επίσχεσης εργασίας από το πλήρωμα το φέρι μποτ Νικητής. Από προχθές μειώθηκε η δυνατότητα του πλοίου ως προς τη μεταφορά αυτοκινήτων, στα 6 ανά δρομολόγιο. Η Περιφέρεια ΑΘΜ επιχορηγεί με ποσό 30.000 ευρώ τη Διεύθυνση Δασών για να τη διευκολύνει ως προς την επεξεργασία των αντιρρήσεων επί των δασικών χαρτών. Μέχρι τώρα έχουν υποβληθεί περισσότερες από 200 αντιρρήσεις.

 

Το δημοτικό συμβούλιο Νέστου αποφάσισε ομόφωνα για το περιεχόμενο κανονισμού λειτουργίας των λαϊκών αγορών σε Χρυσούπολη- Νέα Καρυά. Εκπρόσωποι των Ανεξάρτητων Ελλήνων επισκέφθηκαν τους πρόσφυγες στο στρατόπεδο Ασημακοπούλου. Ομόφωνη απόφαση σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για τη παραχώρηση αθλητικών χώρων σε συλλόγους και επαγγελματικές ομάδες. Με ανακοίνωση του το Επιμελητήριο έκανε γνωστό το πρόγραμμα Erasmus για νέους επιχειρηματίες. Ευνοϊκή ρύθμιση χρεών για όσους χρωστούν στο Δήμο Παγγαίου.

 

Αύριο βράδυ στους κήπους της οικίας του Μωχάμετ Άλι μουσική εκδήλωση για την ενίσχυση του ιδρύματος Αγία Μαρίνα. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας σπιτιού- φροντίδας για παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο στη Νέα Ηρακλείτσα.  Με θέμα τις εκδηλώσεις του φετινού Via Egnatia δίνει συνέντευξη τύπου το πρωί ο Θ. Μαρκόπουλος.

 

Με κλειδαρά η νέα διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας άνοιξε χθες το μεσημέρι την αίθουσα συνεδριάσεων. Δεν αλλάζει η απόφαση στήριξης της υποψηφιότητας Γραμμένου. Το μεσημέρι στο δικαστήριο η αίτηση ακύρωσης των εκλογών από την παράταξη του Μ. Ευσταθιάδη. Δύο ακόμη μεταγραφές θα κάνει ο ΑΟΚ.

 

 

 

Διαβάστε επίσης