• 23 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΗ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΗ 2017

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες στην Κομοτηνή σχετικά με τις απλήρωτες δαπάνες τριών τουλάχιστον Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας ΑΜΘ για το διάστημα Αυγούστου – Δεκεμβρίου του 2016. Το θέμα θα το χειρίζεται από εδώ και πέρα ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος μαζί με την Εκτελεστική γραμματέα κ. Κοσμίδου. Αποκαλύπτεται ταυτόχρονα ότι για τον ίδιο λόγο δεν πληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του περσινού φεστιβάλ Via Egnatia που έγιναν στο αρχαίο θέατρο των Φιλίππων και στην παραλιακή οδό.

 

21 υποψηφίους του συνδυασμού του παρουσίασε χθες βράδυ στο πλαίσιο εκδήλωσης ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κίμωνας Παπαδόπουλος. Νωρίτερα χθες η διοίκηση του Επιμελητηρίου παρέπεμψε στην εκλογική επιτροπή όλους τους υποψήφιους και τους συνδυασμούς τους. Προφυλακίστηκαν οι δύο αλλοδαποί που είχαν δημιουργήσει «εργοστάσιο» χασίς στις Πηγές Νέστου. Στη Χρυσούπολη συνελήφθησαν δύο ακόμη άτομα για κατοχή χασίς. Στο σπίτι ενός εκ των δύο κατασχέθηκαν 12 κιλά! Οι Μητροπολίτες Ξάνθης και Κομοτηνής βρέθηκαν χθες και προχθές στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό του Αγίου Λουκά. Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης απέρριψε προσφυγές επαγγελματιών της πόλης. Ισχύουν τα σε βάρος τους πρόστιμα που αφορούν μη κατοχή άδειας μουσικών οργάνων.

 

Πραγματοποιείται το πρωί στο Αμφιθέατρο ημερίδα της ειδικής γραμματείας υδάτων. Συνεδριάζει σήμερα το ΣΑΣ, στην ημερήσια διάταξη και θέματα του Ν. Καβάλας. Εθελοντική αιμοδοσία σήμερα από το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης. Ο Γιώργος Βασιλειάδης νέος πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών, στη θέση του Γιάννη Παπαζωγράφου που παραιτήθηκε. Δύο φορές συνεδριάζει αύριο το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παγγαίου. Για θέματα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης μίλησε στη Βουλή ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης.

 

Πραγματοποιείται το απόγευμα στον Απόλλωνα η πρώτη εκδήλωση του ΚΚΕ για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή επανάσταση. Σήμερα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη παρουσιάζεται το νέο βιβλίο του Βαγγέλη Αυδίκου. Αγιασμό έκανε χθες στους χώρους του ο Όμιλος Πόντιων Χορευτών. Ετοιμάζει θεατρική παράσταση που θα παρουσιαστεί τον Δεκέμβρη.

 

Ο Χρήστος Κακουλίδης από το σύνδεσμο Θράκης σφυρίζει το ματς του ΑΟΚ με το Διδυμότειχο. Χθες συνεδρίασε η διοίκηση του ΑΟΚ. Στον Βύρωνα ο επιθετικός Γιώργος Μονιός.

 

Διαβάστε επίσης