• 24 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο Δημαρχείο της Ελευθερούπολης η διαδικασία για την εκμίσθωση από ιδιώτες των αναψυκτηρίων στους Αμμόλοφους. Νοικιάστηκαν 6 από αυτά, για το 7ο θα γίνει επαναληπτικός διαγωνισμός την Τετάρτη. Η διαδικασία ήταν ήρεμη. Για κάθε ένα αναψυκτήριο υπήρξε μία μόνο πρόταση, ελαφρώς υψηλότερη από την τιμή εκκίνησης που είχε οριστεί στα 23.000 ευρώ ετησίως. Πριν ο Δήμος Παγγαίου απευθυνθεί στους ιδιώτες, είχε συμφωνήσει για την αξιοποίηση των αναψυκτηρίων με την ΕΤΑΔ.

 

Ποσό 263.000 ευρώ προωθεί το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στον ανάδοχο του έργου των αρδευτικών δικτύων στη δυτική πεδιάδα Νέστου. Την ερχόμενη εβδομάδα μία ακόμη συνάντηση για την αλλαγή όδευσης του αγωγού ΤΑΡ. Οργανώνεται από τον Δήμο Καβάλας. Χθες σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων σχολείων του π. Δήμου Φιλίππων αρνήθηκαν την ενημέρωση για το έργο θέτοντας σε προτεραιότητα το θέμα της όδευσης. 10 μικρά παιδιά, ασυνόδευτα, αναμένονται από μέρα σε μέρα στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στο Ασημακοπούλου. Μαραθώνια και ουσιαστική η χθεσινή σύσκεψη για την αντιπυρική περίοδο. Πλήρη συντήρηση στην ακτή της Καλαμίτσας άρχισε και συνεχίζει καθημερινά ο Δήμος Καβάλας. Η Καλαμίτσα συνεχίζει να είναι υπό φύλαξη σε 24ωρη βάση.

 

Την Παρασκευή 28 Απριλίου η Δήμαρχος συναντά τα σωματεία των συνταξιούχων όπως αυτά ζήτησαν. Θα συζητηθούν θέματα Εθνικού Συστήματος Υγείας. Οργάνωση Επιστημόνων δημιουργεί η τοπική ΝΔ. Συνεδρίασε χθες η ΝΕ ΠΑΣΟΚ. Πιθανή επίσκεψη στην πόλη μας τον Μάη της Φώφης Γεννηματά. Στον Δήμο Νέστου παραχωρείται για τα επόμενα 10 χρόνια από το Υπουργείο Περιβάλλοντος το κέντρο ενημέρωσης επισκεπτών Νέστου στη Ν. Καρυά. Τρεις φορές έκλεψε ενδύματα και παπούτσια από κατάστημα της πόλης 62χρονη που συνελήφθη. Συνεδριάζει το απόγευμα στην Κομοτηνή το Περιφερειακό Συμβούλιο.

 

Πολύς κόσμος χθες το απόγευμα στο Αμφιθέατρο για τα εγκαίνια της έκθεσης του Θέμη Κελέκη. Αρχίζει το πρωί στο Λούσυ ιατρικό συνέδριο της Ορθοπαιδικής Εταιρίας Μακεδονίας Θράκης. Τμήμα της Μαθητιάδας που οργανώνει η Περιφέρεια ΑΜΘ θα γίνει στην Καβάλα την Παρασκευή 5 Μάη.

 

Ένα ακόμη βήμα για την παραμονή της στην Α2 έκανε χθες η Ένωση που νίκησε 68-60 την ΑΕ Λάρισας. Καλύτερος παίκτης ο Ντιαλό. Πρωτοβουλίες στα διοικητικά της ομάδας αναμένεται να πάρει ο ερασιτέχνης ΑΟΚ. Έκθεση φωτογραφίας προετοιμάζει ο σύλλογος Φίλων Κλασικού Αθλητισμού.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης