• 23 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΗ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΗ 2017

Μια νέα διαβούλευση για την όδευση του αγωγού ΤΑΡ στον πρώην Δήμο Φιλίππων φέρεται να υποσχέθηκε ο Υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Σταθάκης. Χθες το απόγευμα συνάντησε στην Αθήνα τη Δήμαρχο και τον Αντιπεριφερειάρχη. Αναλυτική ενημέρωση για τη χθεσινή συνάντηση θα κάνει η κ. Τσανάκα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το απόγευμα.

 

Νωρίτερα χθες έγινε σύσκεψη υπό τον Παναγιώτη Κουρουμπλή σχετικά με το κτίριο του Τελωνείου. Πρώτο λόγο επί των αιτημάτων Δήμου Καβάλας και ΟΛΚ έχει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Ο διοικητής της κ. Γιώργος Πιτσιλής είναι πιθανό να επισκεφθεί την πόλη μας για να δει από κοντά την κατάσταση στο ακίνητο. Αθωώθηκαν χθες στο Μονομελές δύο εκπαιδευτικοί που ήταν κατηγορούμενοι για τραυματισμό μαθητή από αμέλεια. Θετικό απολογισμό του έργου του έκανε στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου ο Άγγελος Τσατσούλης. Ο επενδυτής στα Λουτρά των Ελευθερών εκτίμα ότι για την εξασφάλιση των απαραίτητων αδειών θα χρειαστεί ένας ακόμη χρόνος. Νέο βαρύ πρόστιμο 4.800 ευρώ που επέβαλε ο Δήμος Καβάλας σε μπιτς μπαρ επικύρωσε η Αποκεντρωμένη.

 

Συνελήφθη στη Χρυσούπολη 52χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε χασίς 600 γραμμαρίων. Καλά είναι τα αποτελέσματα των αναλύσεων του νερού σε Φιλίππους Ζυγό. Ανακοίνωση προς τα μέλη του με οδηγίες για την αυριανή Black Friday εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος.  Το Σωματείο Οικοδόμων έκανε γνωστό ότι στηρίζει τον αγώνα των εργαζόμενων στη Selecta. Κλιμάκιο των Γιατρών του Κόσμου θα είναι από το πρωί στην αίθουσα «Νικόλαος Μάρτης» του Διοικητηρίου. Δεν λειτουργούν σήμερα δημοτικά και νηπιαγωγεία λόγω γενικής συνέλευσης του συλλόγου εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

 

Δωρεά εξοπλισμού αξίας άνω των 10.000 ευρώ από τον ΤΑΡ στον Σύνδεσμο Τυφλών. Συνάντηση με τα μέλη του είχε χθες το απόγευμα ο σύλλογος Φίλοι της Μουσικής. Υπάρχει θέμα με ένα καινούργιο λεύκωμα για την Καβάλα, για την έκδοση του οποίου μεσολάβησε η διοίκηση του Δήμου. Το Σάββατο 2 Δεκέμβρη αρχίζουν οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Νέστου.

 

Συνεχίζει την προετοιμασία της η Ένωση για το εντός έδρας ματς της Κυριακής με τους Τιτάνες. Μία ισοπαλία και μία νίκη για τις Μικτές στις χθεσινές αναμετρήσεις με τον Έβρο.

 

 

Διαβάστε επίσης