• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Χωρίς να παρθούν αποφάσεις πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στο Δημαρχείο η πρώτη σύσκεψη τοπικών φορέων για το πρόβλημα των νιτρικών στο νερό του Ζυγού και της ευρύτερης περιοχής του πρώην Δήμου Φιλίππων. Η σύσκεψη θα επαναληφθεί σε έναν μήνα, με προτάσεις που στο μεταξύ θα έχει προετοιμάσει κάθε ένας εμπλεκόμενος. Τον Οκτώβρη τελειώνουν οι οριστικές μελέτες του έργου υδροδότησης του πρώην Δήμου Φιλίππων από τις πηγές Κεφαλαρίου. Άμεσες ενέργειες για την αντιμετώπιση του προβλήματος ζήτησε μία ακόμη φορά η Διεύθυνση Υγείας.

 

Αυτοψία στην Παιδόπολη θα κάνει στα μέσα Σεπτέμβρη εκπρόσωπος του Συνήγορου του Πολίτη. Στα Λύκεια του Νομού το πρωί τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων. Η Δευτεροβάθμια εκπαίδευση Καβάλας ετοιμάζεται για την νέα σχολική χρονιά. Αύριο το απόγευμα στο Δημαρχείο συνάντηση Καβαλιωτών επιστημόνων που ζουν και εργάζονται στο εσωτερικό και εξωτερικό. Την Πέμπτη 31 Αυγούστου ή τη Δευτέρα 4 Σεπτέμβρη η επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Το μεσημέρι συνεδριάζει στη Χρυσούπολη το Δημοτικό Συμβούλιο Νέστου.

 

Κάδοι απορριμμάτων που επί σειρά ετών βρίσκονταν στην οδό Ομονοίας μετακινήθηκαν στην οδό Ι. Δραγούμη. Παγκόσμια διάκριση για την καθηγήτρια Γερμανικών Φιλιών Αγγελάκογλου. Την Πέμπτη 31 Αυγούστου εξετάσεις στο Διοικητήριο για την απόκτηση ειδικής άδειας Ταξί. Παιδιά αστυνομικών απ’ όλη τη Βόρεια Ελλάδα φιλοξενούνται στις κατασκηνώσεις της Ν. Περάμου. Συνελήφθη την Τρίτη στην Καβάλα 48χρονος κατηγορούμενος για κλοπή. Μικρό το ενδιαφέρον των επιχειρηματιών να συμμετάσχουν στη φετινή ΔΕΘ μέσω του περιπτέρου του Επιμελητηρίου.

 

Σήμερα το βράδυ λαϊκό γλέντι στον περιβάλλοντα χώρο του γυμναστηρίου «Αλεξάνδρα Δήμογλου» από τον σύλλογο κατοίκων Κηπούπολης Καλαμίτσας. Σε χορευτικό φεστιβάλ στο Λέσκοβατς της Σερβίας ήταν το περασμένο Σαββατοκύριακο η Πολιτιστική Στέγη Κρηνίδων.

 

Φιλικό με την ομάδα του Νευροκοπίου την Κυριακή για τον ΑΟΚ. Στην ΑΕ Καβάλας ο Αριστοτέλης Βακιρτζής. Αναδιοργανώνει την Ακαδημία του ο Βύρωνας.

 

 

Διαβάστε επίσης