• 28 Μαρτίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Πριν το τέλος του χρόνου πρόκειται να γίνουν εκλογές στο ΤΕΙ για τον νέο Πρύτανη και τους νέους Αντιπρυτάνεις. Σύμφωνα με το νέο νόμο ο Νάσος Μητρόπουλος δεν μπορεί να είναι υποψήφιος λόγω ορίου θητειών. Δημιουργείται πρυτανικό συμβούλιο ενώ διευρύνεται η σύνθεση της Συγκλήτου. Επίσημα ανακοινώθηκε χθες ότι οι εκλογές στο Επιμελητήριο Καβάλας θα γίνουν 10 με 12 Δεκέμβρη. Φημολογείται οριστική συμφωνία και κοινή υποψηφιότητα των Δέμπα- Παναγιωτίδη.

 

Ο Νομαρχιακός Σύλλογος ΑμΕΑ έκανε γνωστή πρόσφατη απόφαση πολιτικού δικαστηρίου με την οποία μέλος του δικαιώνεται σε σχέση με ανάρμοστη συμπεριφορά από οδηγό αστικού λεωφορείου. Σε ανθρώπινο λάθος οφείλεται η χθεσινή φωτιά σε αποθήκη και θερμοκήπιο πίσω από το στρατόπεδο Ασημακοπούλου. Ο Εμπορικός Σύλλογος ενημέρωσε τις υπηρεσίες και τοπικές αρχές για την πρόθεση σούπερ μάρκετ να λειτουργήσει την Κυριακή. Πρόκειται για πράξη παράνομη, ισχυρίζεται ο Εμπορικός Σύλλογος. Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου εγκρίθηκε πρόγραμμα τεχνικών έργων 1,7 εκ ευρώ. Περιλαμβάνει ανακαινίσεις παιδικών χαρών, ασφαλτοστρώσεις, παρέμβαση στον πεζόδρομο της Νέας Περάμου. Το Περιφερειακό Συμβούλιο ετοιμάζει για αύριο Παρασκευή διαμαρτυρία στα διόδια της Μέστης που είναι έτοιμα να λειτουργήσουν.

 

Λόγω ισχυρών ανέμων στη γραμμή του Πρίνου χθες έγινε μόνο ένα δρομολόγιο. Συνάντηση με τους διευθυντές δημοτικών σχολείων θα έχει τη Δευτέρα ο προϊστάμενος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Ο Κ. Σιμιτσής εξέδωσε ανακοίνωση κατά της κ. Δημάρχου, η οποία αργά χθες το βράδυ του απάντησε με δική της. Διαφωνούν οι οδηγοί Ταξί με την κατάργηση της πιάτσας στο «3660». Ερώτηση βουλευτών του ΚΚΕ για τις καθυστερημένες αποζημιώσεις στη Θάσο. Εκπρόσωποι των ΑΝΕΛΛ Καβάλας συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Άγγελο Τσατσούλη.

 

Συγκέντρωση σχολικών ειδών για φιλανθρωπικό λόγο θα γίνει σήμερα στο Δ. Κήπο. Δόθηκε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στη Γιορτή της Αγοράς.

 

Ο Χρήστος Παρασκευάς αναλαμβάνει τον Ηρακλή Καβάλας, όπως προέκυψε στη χθεσινή γενική συνέλευση του συλλόγου. Ισόπαλο 3-3 το χθεσινό φιλικό του Ορφέα με το Νέστο. Την Κυριακή φιλική αναμέτρηση του ΑΟΚ με τον Ορφέα Ξάνθης.

 

Διαβάστε επίσης