• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Στο πλαίσιο της συνάντησης που έγινε χθες στην Κομοτηνή, Χρήστος Μέτιος και διοίκηση του Επιμελητηρίου Καβάλας συμφώνησαν να ξαναμιλήσουν σε έναν μήνα σχετικά με το μέλλον του Βιοτεχνικού Πάρκου. Το Επιμελητήριο το θέλει, η Περιφέρεια το παραχωρεί κι έτσι απομένει να ξεκαθαριστούν οι όροι της συμφωνίας. Στη χθεσινή συνάντηση συζητήθηκαν θέματα τουριστικής προβολής αλλά και το απαραίτητο έργο συντήρησης του δρόμου προς το αεροδρόμιο και το λιμάνι της Κεραμωτής.

Σύσκεψη την Παρασκευή στο Γεωτεχνικό Επιμελητήριο για τα Τενάγη και τον αγωγό ΤΑΡ. Μάλλον αύριο παρουσιάζεται η νέα τουριστικού περιεχομένου ιστοσελίδα της Δημωφέλεια, που βρίσκεται στη διεύθυνση visit Kavala.gr. Την προσεχή Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου στο Τριμελές Εφετείο η δίκη της υπόθεσης υπεξαίρεσης χρημάτων από το ταμείο των σχολικών επιτροπών. Χωρίς νερό ήταν χθες το απόγευμα και το βράδυ συνοικίες της πόλης. Αύριο στάση εργασίας του προσωπικού της ΔΕΥΑΚ. Να σταματήσουν να διαδίδουν ότι δεν θα είμαι υποψήφιος βουλευτής, είπε χθες ο Γιώργος Καλαντζής.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης εγκαινιάζει το μεσημέρι το πρώτο ΤΟΜΥ στην πόλη μας. Το απόγευμα ο κ. Πολάκης θα παραστεί στη δημόσια λογοδοσία του διοικητή του Νοσοκομείου. Αύριο εγκαινιάζει το ΕΚΑΒ Θάσου. Προκειμένου να υλοποιήσει τη γραμμή Μυτιλήνη – Θεσσαλονίκη μέσω Καβάλας το ΚΤΕΛ Λέσβου εξασφάλισε 4 νέες άδειες λεωφορείων. Νέα διοίκηση διορίστηκε στην ΟΝΝΕΔ Καβάλας με πρόεδρο τον Απόστολο Καλτζίδη. Ανακοίνωση του Δήμου Καβάλας προς τους κατοίκους του Ζυγού να καταναλώνουν πόσιμο νερό από το δίκτυο ύδρευσης.

Σε εκδήλωση συλλόγων γονέων το απόγευμα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη η Γιώτα Νεοκοσμίδου μιλά για τα παιδιά. Την ίδια ώρα η βασιλόπιτα της Φιλαρμονικής του Δήμου. Συναντήσεις με τη Δήμαρχο και τον Αντιπεριφερειάρχη είχε η νέα διοίκηση του συλλόγου των Εβριτών.

Επανήλθε από χθες στις προπονήσεις ο ΑΟΚ. Δεν υπάρχουν προβλήματα για το ματς του Σαββάτου με τη Δόξα Προσκυνητών. Δύο εξ αναβολής ματς της Α’ κατηγορίας θα γίνουν σήμερα το μεσημέρι. Στην Καβάλα θα παίξει ματς με τη Σλοβακία η Εθνική γυναικών στο ποδόσφαιρο. Το ματς θα γίνει τον Νοέμβρη.

Διαβάστε επίσης