ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Κινητοποιήθηκε χθες η κτηνιατρική υπηρεσία της Π.Ε. Καβάλας με αφορμή υπόνοιες για κρούσμα οζώδους δερματίτιδας σε μονάδα του Χαλκερού. Πάρθηκαν δείγματα, στάλθηκαν για ανάλυση ώστε άμεσα να υπάρξουν αποτελέσματα. Λήφθηκαν προληπτικά μέτρα. Μέχρι τώρα τα βεβαιωμένα κρούσματα της νόσου είναι δύο, ένα στη Δράμα κι ένα ακόμη παλαιότερο πάλι στο Χαλκερό. Στην μονάδα που από χθες θεωρείται ύποπτη υπάρχουν αγελάδες που δεν εμβολιάστηκαν κατά της οζώδους δερματίτιδας.

 

Χωρίς ουσιαστική εξέλιξη η χθεσινή μέρα για τα θέματα της ΒΦΛ. Ανταλλαγή ανακοινώσεων των εργαζόμενων με το ΤΕΕ ΑΜ. Ίσως κι εντός της ημέρας ανακοινωθεί ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας. Όλες οι πληροφορίες δείχνουν ότι θα είναι ο καθηγητής του ΤΕΙ Τάσος Καρασαββόγλου. Η επίσκεψη στον χώρο φιλοξενίας των προσφύγων του βουλευτή του ΚΚΕ Γιάννη Δελή έδειξε ότι είναι ανάγκη η μετεγκατάσταση τους. Για τους πρόσφυγες υπήρξαν χθες ανακοινώσεις της Δημάρχου, του Μάκη Παπαδόπουλου, του Κωστή Σιμιτσή, των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και της Λαϊκής Ενότητας. Έρευνα που έγινε πρόσφατα για λογαριασμό του Επιμελητηρίου δείχνει ότι υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης στον εσωτερικό τουρισμό και για την Καβάλα και για τη Θάσο. Στενή συνεργασία ΑΝΚΑ και Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας λόγω του νέου Leader. Δύο δημοτικά έργα δημοπρατήθηκαν χθες. Αύξηση κερδών είχε το 2015 ο ΟΛΚ.

 

Επίσκεψη στην Καβάλα αρχίζει το πρωί ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. Στις 8 το απόγευμα μιλά στην πλατεία Καπνεργάτη. Στις 7 το απόγευμα μιλά στην Ελευθερούπολη η Φώφη Γεννηματά. Στην Καβάλα σήμερα ο γενικός γραμματέας του κόμματος Εθνική Ενότητα Τάκης Μπαλτάκος. Ο Αργύρης Μυστακίδης νέος πρόεδρος του συνδέσμου φροντιστών Καβάλας. Αισιοδοξία στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ότι τον Σεπτέμβρη θα λειτουργήσει στο Σανατόριο το Ειδικό ΤΕΕ. Ενημερωτική εξόρμηση έκαναν τις προηγούμενες ημέρες στην Καβάλα στελέχη του κόμματος το Ποτάμι. Γενική συνέλευση το πρωί στον δικηγορικό σύλλογο.

 

Σήμερα το πρωί ο σύλλογος εθελοντών κατά του καρκίνου θα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία σε ενημερωτική εξόρμηση για την βλαβερή επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας. Την Παρασκευή 24 Ιουνίου το 4ο φεστιβάλ Κάθε Τόπος και Χορός από τον σύλλογο Νεάπολις. Το απόγευμα στο Λούσυ εκδήλωση- γνωριμία με το μπριτζ.

 

Οριστική είναι η συμφωνία του ΑΟΚ με τον Γιάννη Ταουσιάνη. Έμειναν στην ομάδα Παππάς και Λίτσκας, νέες συζητήσεις με Μπάτζιο και Μπρατσιάνι. Αποχωρεί από το Νέστο ο πρόεδρος της ομάδας τα δύο προηγούμενα χρόνια Κυριάκος Τσαντίδης. Αγώνες στίβου το απόγευμα στο «Ανθή Καραγιάννη», το πρωί εξετάσεις υποψηφίων για εισαγωγή στην Γυμναστική Ακαδημία.

 

 

 

Διαβάστε επίσης