ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Συνάντηση με τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων είχε χθες η δήμαρχος με τους συνεργάτες της. Συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας με τις υπηρεσίες, ασφαλτοστρώσεων σε δρόμους χωριών αλλά και τήρησης του κανονισμού για τους κτηνοτρόφους. Οι πρόεδροι έφυγαν ικανοποιημένοι από το γραφείο της κ. Τσανάκα, στο οποίο προσήλθαν με κατάλογο 10 αιτημάτων. Αμέσως μετά η Δήμαρχος συνάντησε τους απλήρωτους συμβασιούχους της Καθαριότητας, στους οποίους δήλωσε ότι δεν μπορεί να καταβάλει τη μισθοδοσία τους. Χθες πρώτη φορά ο Επίτροπος απάντησε γραπτώς στον Δήμο Καβάλας ότι η μισθοδοσία του συγκεκριμένου προσωπικού δεν εγκρίνεται.

 

Διακοπή νερού εξ αιτίας βλάβης στο δίκτυο σημειώθηκε χθες από το πρωί ως το μεσημέρι στα Ποταμούδια και τη Δεξαμενή. Στη Θάσο λόγω άσκησης της εθνοφυλακής ήταν χθες το πρωί ο Πάνος Καμμένος. Ανακοίνωσε ότι το νησί θα αποκτήσει πεδίο βολής. Ο Υπουργός Μεταφορών κ. Σπίρτζης εγκαινίασε χθες τον κάθετο δρόμο Κομοτηνή- Νυμφαία- Βουλγαρία, μέσω του οποίου οι Βούλγαροι θα έρχονται πιο γρήγορα στην Καβάλα. Δημοτικοί υπάλληλοι κλαδεύουν δέντρα σε όλο το δήμο Καβάλας, τα οποία πάγωσαν από τις χαμηλές θερμοκρασίες του Χειμώνα. Μεταφέρθηκαν στο σωφρονιστικό κατάστημα της Κομοτηνής δύο τοξικομανείς που κρατούνται ως κατηγορούμενοι σε υπόθεση ναρκωτικών. Διορίστηκε και στους δύο συνήγορος υπεράσπισης. Στο μεταξύ συνελήφθη στο Ταχυδρομείο 21χρονος που προμηθεύονταν ναρκωτικές ουσίες από το εξωτερικό.

 

Το πρωί στο νοσοκομείο άσκηση λόγω σεισμού. Στις 11 ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αντωνιάδης συναντά τον πρόεδρο του ΟΛΚ. Το απόγευμα ομιλία Παπατολίδη στις προσυνεδριακές διαδικασίες του ΚΚΕ Καβάλας. Σύντομη η χθεσινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου. Το απόγευμα γενική συνέλευση του Ιατρικού Συλλόγου. «Η συγχώνευση των δύο νηπιαγωγείων θα είναι για το καλό τους» υποστήριξε χθες ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Κ. Μπαντίκος. Εξελίσσεται αργά αλλά σταθερά ο διαγωνισμός για την καταπολέμηση των κουνουπιών. Σύντομα θα απασχολήσει την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας. Η Ένωση Καταναλωτών Καβάλας εξέδωσε ανακοίνωση για τη σημερινή παγκόσμια μέρα καταναλωτή.

 

Από σήμερα το βράδυ στο Αμφιθέατρο η παράσταση της Θεατρικής Μηχανής «Το αβγό». Επί σκηνής 32 ερασιτέχνες ηθοποιοί. Το απόγευμα στο Όσκαρ επιμορφωτικό σεμινάριο για το θέατρο σε 40 εκπαιδευτικούς δημοτικών σχολείων. Γενική συνέλευση και εκλογές σήμερα για τον Φυσιολατρικό Όμιλο.

 

15 μέρες εκτός προπονήσεων ο τραυματίας της Ένωσης Γιώργος Μούκας. Συνεχίζει την προετοιμασία του ΑΟΚ για το ματς της Κυριακής με τον Εορδαϊκό. Το απόγευμα οι επαναληπτικοί ημιτελικοί του κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας.

 

Διαβάστε επίσης