• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΗ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΗ 2017

Μέσω της διαδικασίας οικονομικής εξυγίανσης θα αναζητηθεί στρατηγικός επενδυτής, είπε χθες βράδυ για τη ΒΦΛ ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στην Κομοτηνή. Μεταξύ του ακροατηρίου ήταν περίπου 20 απολυμένοι της εταιρίας. Ο Πρωθυπουργός μίλησε επίσης για αποκατάσταση της νομιμότητας με εφαρμογή των δικαστικών αποφάσεων. Για άλλα θέματα της Καβάλας ο κ. Τσίπρας επανέλαβε το σχέδιο της Σιδηροδρομικής Εγνατίας ενώ μία ακόμη φορά μνημόνευσε τη μετατροπή του κοιτάσματος «Νότια Καβάλα» σε αποθήκη φυσικού αερίου.

 

Με απόφαση που υπέγραψε χθες ο Θόδωρος Μαρκόπουλος δίδεται άδεια σε επιπλέον μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος στη μονάδα «εννιακόσια» του εργοστασίου των λιπασμάτων. Στο μεταξύ βγήκε από την ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης της Παρασκευής το θέμα της γνωμοδότησης για τις λιμενικές εγκαταστάσεις του εργοστασίου. Το θέμα ήταν πρώτο στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής την Παρασκευή.

 

Τρεις επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος στην παραλιακή Εγνατία θα πληρώσουν πρόστιμο στο δημόσιο επειδή τοποθέτησαν παράνομες διαφημιστικές πινακίδες στην εθνική οδό Καβάλας Θεσσαλονίκης. Έφοδο σε σπίτι στην Καβάλα έκανε προ μηνός η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία. Σύμφωνα με πληροφορίες αναζητούσε τον Αρτέμη Σώρρα. Στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θάσου θα τεθεί και το θέμα του περιορισμού των δρομολογίων στη γραμμή του Πρίνου. Στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου δασκάλων νηπιαγωγών συζητείται το απόγευμα το νέο πρόγραμμα δωρεάν σίτισης μαθητών 12 σχολείων του Δήμου Καβάλας.

 

Και η Μητρόπολη θα συμμετάσχει στα έξοδα της ενθρόνισης του νέου Μητροπολίτη, είπε χθες ο τοποτηρητής Μητροπολίτης Παντελεήμονας. Σε εκδήλωση του Ισραηλιτικού συμβουλίου  παρέστη ο συνταξιούχος γιατρός Δημήτρης Αστεριάδης. Για το Χαμόγελο του Παιδιού κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Το απόγευμα στη Δ. Βιβλιοθήκη εκδήλωση για την άνοια.

 

Ο Αετός Ορφανού έλαβε χθες προσωρινή άδεια για το γήπεδο του. Σήμερα θα κριθεί οριστικά ο τόπος πραγματοποίησης της αναμέτρησης με τον ΑΟΚ. Διακρίσεις για τους αθλητές του Ταεκ Βοντό Καβάλας σε αγώνες που έγιναν στην Χαλκιδική.

 

Διαβάστε επίσης