«Έφοδος» της Αντιτρομοκρατικής σε σπίτι στην Καβάλα!

 «Έφοδος» της Αντιτρομοκρατικής σε σπίτι στην Καβάλα!

Με καθυστέρηση γίνεται γνωστή «έφοδος» σε κατοικία στην Καβάλα της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας. Η «έφοδος» έγινε πριν από έναν περίπου μήνα σε κατοικία μέσα στην πόλη μας, στην οποία διαμένει γνωστός υποστηρικτής του Α. Σώρρα. Όλες οι πληροφορίες οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η Αντιτρομοκρατική είχε υπόνοιες ότι στο συγκεκριμένο σπίτι μπορεί και να κρύβονταν ο καταζητούμενος επιχειρηματίας. Εκ του αποτελέσματος προκύπτει ότι η πληροφορία δεν επιβεβαιώθηκε.

Τότε δεν έγινε γνωστό το παραμικρό. Ούτε φυσικά υπήρξε ανακοίνωση από τις Αστυνομικές αρχές. Στους «κύκλους» των υποστηρικτών του Σώρρα το θέμα συζητήθηκε, τελευταία η πληροφορία «απλώθηκε» περισσότερο. Σύμφωνα με αυτούς που γνωρίζουν λεπτομέρειες η Αντιτρομοκρατική έδρασε αιφνιδιαστικά αλλά και διακριτικά. Λέγεται ότι δεν κατάλαβαν το παραμικρό ακόμη και οι γείτονες του πολίτη, το σπίτι του οποίου ερευνήθηκε. Αμέσως μετά το προσωπικό της Αντιτρομοκρατικής αποχώρησε επιστρέφοντας στην Αθήνα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αρτέμης Σώρρας παραμένει άφαντος εδώ και 8 μήνες, με τον ίδιο και τη σύζυγό του να καταζητούνται καθώς καταδικάστηκαν σε οκταετή κάθειρξη και πενταετή στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων μετά από μήνυση που του έκανε ο κουμπάρος του και πρώην συνεργάτης του Φώτης Λεμπίδας.

Όπως ανέφερε στη μήνυσή του ο κ. Λεμπίδας, ο Σώρρας είχε κλέψει 100.000 ευρώ την περίοδο που οι δύο άνδρες συνεργάζονταν στην επιχείρηση με τους παιδότοπους. Ο κουμπάρος του τον είχε καταγγείλει πως για την αγοραπωλησία του αυτοκινήτου του ο καταζητούμενος του είχε δώσει ληγμένα δηνάρια από το Κουβέιτ.

Οι Αρχές έως σήμερα δεν έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν, ενώ εις βάρος του εκκρεμεί διεθνές ένταλμα σύλληψης. Ο Σώρρας είχε επανεμφανιστεί στις αρχές Οκτωβρίου, με δύο βίντεο που είχαν ανέβει στο κανάλι του στο YouTube, το «Sorras TV», αλλά και με ένα ηχητηικό μήνυμα προς το τέλος του εν λόγω μήνα. Ο Σώρρας -μεταξύ άλλων- ειρωνευόταν τους αστυνομικούς που δεν μπορούν να τον συλλάβουν, λέγοντας ότι πολλές φόρες τους χαιρετάει μιας και μένει κοντά στο Προεδρικό Μέγαρο! Και όλα αυτά ενώ τον αναζητούν οι Αρχές. Την περασμένη Κυριακή έκανε δηλώσεις μέσω συνηγόρου του, οι οποίες δημοσιεύτηκαν σε εφημερίδα των Αθηνών.

 

 

Διαβάστε επίσης