• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Στον ανακριτή για να απολογηθούν οδηγήθηκαν χθες βράδυ 8 άνδρες που συνελήφθησαν στη δυτική πλευρά του Ν.Καβάλας και τη Δράμα μια μέρα νωρίτερα. Πρόκειται για 7 αλλοδαπούς και έναν έλληνα, όλοι τους κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Κατασχέθηκαν 7,5 κιλά χασίς. Στην υπόθεση εμπλέκονται δύο ακόμη άτομα που είναι στη φυλακή για παρόμοιες υποθέσεις.

 

Στις 7 το απόγευμα η νέα διαμαρτυρία των Καβαλιωτών για τα νέα διόδια. Θα γίνει στον κόμβο του Αγίου Σίλα. Μέσα από την πόλη η διεθνής κίνηση την ώρα του αποκλεισμού της Εγνατίας οδού. Η διοίκηση της Εργοανάπτυξης επικύρωσε χθες το μεσημέρι το αποτέλεσμα του διαγωνισμού για την ανεύρεση επενδυτή στα Λουτρά των Ελευθερών. Εντός του μήνα η υπογραφή της σύμβασης που θα έχει διάρκεια ως τον Φεβρουάριο του 2052. Πρόστιμο 1.000 ευρώ σε ταβέρνα επέβαλε η διεύθυνση εμπορίου της Π.Ε. Καβάλας. Προσφέρονταν κατεψυγμένα προϊόντα, χωρίς αυτό να γίνεται γνωστό στον καταναλωτή. Γονείς και εκπαιδευτικοί ζήτησαν χθες από το Δήμο Καβάλας επανίδρυση κι επαναλειτουργία του 21ου Νηπιαγωγείου. Ως το τέλος του μήνα η απόφαση του ΣτΕ για τους απόφοιτους του γυμνασίου του Αμυγδαλεώνα.

 

Την ερχόμενη εβδομάδα η επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη σε Καβάλα- Θάσο- Χρυσούπολη. Υπουργό της Κυβέρνησης του Μαυροβουνίου συνάντησε στην Αθήνα ο βουλευτής Τ. Εμμανουηλίδης. Ριζική ανακαίνιση στο σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης στη Δ. Αγορά, θα επαναλειτουργήσει σε 3 εβδομάδες. Περισσότερα από 150 άτομα έλαβαν τρόφιμα χθες από το Κ. Παντοπωλείο. Εθνική γιορτή κάθε μέρα έχουν τα Αμισιανά με περισσότερες από 60 σημαίες στον κεντρικό δρόμο του χωριού. Συνεδριάζει το μεσημέρι το ΔΣ Νέστου. Στις 8.30 το απόγευμα στην αίθουσα «Ν. Μάρτης» εκδήλωση της ΝΟΔΕ για τον εξωδικαστικό μηχανισμό.

 

Τιμήθηκαν χθες το απόγευμα οι εθελοντές κι όσοι βοήθησαν το φετινό αεροπορικό σόου. Τελειώνουν σήμερα οι προετοιμασίες για το φεστιβάλ Cosmopolis. Με πυροτεχνήματα η λήξη του, το βράδυ της Κυριακής.

 

Ξανάρχισε συζητήσεις με το νεαρό ποδοσφαιριστή Βαλαβανόπουλο ο ΑΟΚ. Κράτησε Παυλακάκη- Τσάκωνα ο Νέστος. Δευτέρα 21 Αυγούστου αρχίζει την προετοιμασία της η Ένωση.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης