ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2017

Στο νέο λιμάνι «Φίλιππος Β’» βρίσκεται από τη Δευτέρα το φορτηγό πλοίο της Cosco «Ning Jing Xai» που φορτώνει μαρμαροψηφίδα, την οποία θα μεταφέρει στην Βραζιλία. Η φόρτωση θα συνεχιστεί ως το προσεχές Σάββατο. Το πλοίο είναι το μεγαλύτερο που φιλοξενήθηκε κι εξυπηρετήθηκε ως τώρα στο νέο λιμάνι.

Δεύτερη συνάντηση προέδρων πολιτιστικών συλλόγων θα γίνει το απόγευμα στον Πυθαγόρα για να συμφωνηθεί η κατανομή των αιθουσών στις απαραίτητες πρόβες χορευτικών ομάδων και χορωδιών. Με την ευκαιρία η Δημωφέλεια προσπαθεί να εφαρμόσει τον κανονισμό λειτουργίας του κτιρίου. Κατάστημα όπου διαθέτει δωρεάν μεταχειρισμένα ρούχα λειτουργεί στα Σφαγεία ανθρωπιστική οργάνωση του εξωτερικού. Οι εκπρόσωποι της είναι στην Καβάλα εδώ και έναν χρόνο λόγω των προσφύγων στο «Ασημακοπούλου». Σύντομα θα εκδοθεί η απόφαση του δικαστηρίου επί της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων απολυμένων της ΒΦΛ που συζητήθηκε χθες. Οι απολυμένοι ζητούν να εκτελεστεί η απόφαση του Ιουλίου που τους δικαιώνει. Νωρίτερα χθες το πρωί έγινε στο δικαστικό μέγαρο ο καθιερωμένος αγιασμός για το νέο δικαστικό έτος. Απολύσεις μεταξύ του πληρώματος του φέρι μποτ «Φιλιάγκος» έκανε τη Δευτέρα η πλοιοκτήτρια εταιρία.

Δημοπρατήθηκε χθες έργο του Δήμου Καβάλας για ανακατασκευές και συντηρήσεις στο γυμναστήριο Ποταμουδίων, στο γήπεδο μπάσκετ του Παληού και στα γήπεδα τένις της Καλαμίτσας. Την Παρασκευή στην Καβάλα υποψήφιος πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Μανιάτης. Την Τρίτη έρχεται η Φώφη Γεννηματά. Υπογράφηκε η Κ.Υ.Α. για τη λειτουργία στη Θάσο επαγγελματικού λυκείου. Μετά από επεισόδιο που έγινε τη Δευτέρα στο λιμάνι, τραυματίστηκε 30χρονος και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Συνελήφθη ο 23χρονος δράστης. Ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες οι αιτήσεις γιατρών για τα δύο ΤΟΜΥ στην πόλη μας είναι λίγες. Σύντομα στο ακροατήριο του Εφετείου Θράκης η υπόθεση των διμήνων του Δήμου Παγγαίου. 56 κατηγορούμενοι για παράβαση καθήκοντος. Συμπαράσταση στον αγώνα των εργαζομένων της Σελέκτα από τους δασκάλους- νηπιαγωγούς.

Συνεδριάζει το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Νέστου. Συναντώνται το μεσημέρι ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού με την πρόεδρο της Δημωφέλεια. Θα συζητήσουν για τον τουρισμό. 3 λέσχες ανάγνωσης ετοιμάζεται να λειτουργήσει η Δ. Βιβλιοθήκη.

Στις 5 το απόγευμα η Ένωση συνεχίζει τα ματς για το κύπελλο Ελλάδας, αντιμετωπίζει την ομάδα του Παπάγου. Την ίδια ώρα στο Βερούλειο Βύρωνας- Νέστος για το κύπελλο της ΕΠΣΚ.

 

Διαβάστε επίσης