• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΜΑΗ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΜΑΗ 2017

Πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο Δημαρχείο η συνεδρίαση του Δημοτικού Συντονιστικού για την αντιπυρική περίοδο. Απουσίαζαν οι περισσότεροι πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων. Δεν φαίνεται να έρχεται στην Καβάλα ο διοικητής της Πυροσβεστικής. Δύσκολα θα προλάβει ο Δήμος Καβάλας να λειτουργήσει πυροσβεστικό κλιμάκιο εθελοντών σε Ζυγό- Κρυονέρι. Σήμερα αντίστοιχη σύσκεψη στο Δήμο Θάσου.

 

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής αποφάσισε χθες να κλείσει κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος λόγω 5ης παράβασης σε σχέση με τον αντικαπνιστικό νόμο. Ο ΟΠΑΠ έκλεισε χθες το πρακτορείο του προέδρου του σωματείου του Ν. Καβάλας Θεολόγου Κουρτίδη για ασήμαντο λόγο. Από την ερχόμενη εβδομάδα ξαναρχίζουν τα δημοτικά έργα στο Παληό, στις Γλάστρες. Θα συνεχιστούν έως και τα μέσα Ιούνη. Με απόφαση της η Σύγκλητος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης επικαιροποιεί το σχέδιο ίδρυσης μαθηματικής σχολής σε Καβάλα-Δράμα. Μικρή μείωση παρουσίασαν τις προηγούμενες ημέρες οι πρόσφυγες στα κτίρια του «Ασημακοπούλου». Σήμερα πιθανόν εξελίξεις στο θέμα της ΟΝΝΕΔ Καβάλας. Διαψεύδει ο Γιάννης Τότης ότι κλήθηκε σε απολογία από την κεντρική διοίκηση.

 

Συνεδριάζει το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο. Τη Δευτέρα συνεδριάζει για τα νέα διόδια το Περιφερειακό Συμβούλιο. Νέα αναβολή στη συζήτηση της όδευσης του ΤΑΡ στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Έκτακτη γενική συνέλευση ζητούν εργαζόμενοι και μέλη του ιδρύματος Αγία Μαρίνα. Μετά από παρέμβαση των κυβερνητικών βουλευτών θα χρηματοδοτηθεί άμεσα έργο αποχέτευσης στην Κεραμωτή.

 

Η Περιφέρεια ΑΜΘ στηρίζει οικονομικά το φετινό χορωδιακό φεστιβάλ του συλλόγου Φίλοι της Μουσικής και τον λαϊκό αγώνα δρόμου «Στα βήματα του Αποστόλου Παύλου». Το μεσημέρι συνέντευξη τύπου για τους μαθητικούς αγώνες ΑΜΘ που θα φιλοξενηθούν στην πόλη μας αύριο και μεθαύριο. Συνεχίζεται το απόγευμα στη Δ. Βιβλιοθήκη εκδήλωση για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση. Οργανώνεται από τμήμα σχολικών δραστηριοτήτων της Πρωτοβάθμιας.

 

Σοβαρός τραυματισμός του Ντενίς Μενίκου στο Νέστο. Ξανάρχισαν οι προπονήσεις στον ΑΟΚ. Λύνονται προβλήματα τιμωρημένων ποδοσφαιριστών. Σάββατο και Κυριακή το 4ο τουρνουά ακαδημιών «Χρήστος Μπάτσης». Χωρίς προβλήματα συνεχίζει η Ένωση την προετοιμασία της για το ματς του Σαββάτου με τον Εθνικό. Με απόφαση του Θόδωρου Μαρκόπουλου σφραγίζεται την Παρασκευή στη Θάσο σχολή Ταεκβοντο που λειτουργούσε χωρίς άδεια.

 

 

Διαβάστε επίσης