• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΓΕΝΑΡΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΓΕΝΑΡΗ 2018

Η κεντρική διοίκηση του ΠΑΜΕ στην Αθήνα εξέδωσε χθες ανακοίνωση, καταγγέλλοντας τα πρόσφατα γεγονότα στο Εργατικό Κέντρο Καβάλας. «Συνελεύσεις και συνεδριάσεις δεν γίνονται με σεκιούριτι κι αστυνομία» υποστήριξε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Παπουτσής.

 

Οριστική είναι η απορρόφηση του Αεροπορικού Αποσπάσματος Χρυσούπολης από την όμορη Μονάδα Πυραύλων Πάτριοτ. Κίνδυνος μείωσης του προσωπικού με τις μεταθέσεις του Αυγούστου. Αρνητικά απάντησε σχολική επιτροπή του Δήμου Καβάλας σε αίτημα συλλόγου Βουλγάρων που ζουν στην πόλη μας, για την παραχώρηση αίθουσας σε σχολείο. Φημολογείται για το ίδιο θέμα παρέμβαση της Δημάρχου προκειμένου να ικανοποιηθεί το αίτημα του συλλόγου. Ιδιωτικό συνεργείο καθάρισε τη Δευτέρα το Δημοτικό Ωδείο. Η καθαριότητα είχε να γίνει από το τέλος Δεκέμβρη.

 

Από το 2013 έως και πρόσφατα η τιμή του νερού στο Χαλκερό ήταν λάθος. Σχετική απόφαση διόρθωσης της τιμής θα λάβει η διοίκηση της ΔΕΥΑΚ. Εξοπλισμός του ΙΚΑ από τη Θεσσαλονίκη θα μεταφερθεί στο ΤΟΜΥ, που σύντομα θα λειτουργήσει στον Άγιο Λουκά. Νέα τηλέφωνα για τα ραντεβού στο Νοσοκομείο από τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου. Σύντομη η χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής. 5 κενά κι ανοίκιαστα περίπτερα απασχολούν το απόγευμα τη συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου. Ο Γρηγόρης Ντουκάκης πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Π.Ε. Καβάλας. Βασιλόπιτα το μεσημέρι για τους εργαζόμενους στο Διοικητήριο. Πίτα κόβει το απόγευμα η δημοτική παράταξη του Μάκη Παπαδόπουλου.

 

Δύο φορές συνεδριάζει σήμερα στην Κομοτηνή το Περιφερειακό Συμβούλιο. Ο Νίκος Καφετζόπουλος ξανά πρόεδρος στο Σύλλογο των Εβριτών. Το βράδυ κόβει πίτα η Πνοή. Χθες, παρουσία του Μητροπολίτη Στέφανου, έκοψε πίτα ο Δικηγορικός Σύλλογος. Ακολούθησε γενική συνέλευση των μελών του.

 

Παίκτης του Νέστου είναι ο μεσοαμυντικός Γιώργος Γκουτσίδης. Από το Σάββατο στον Έβρο η αποστολή του ΑΟΚ για το ματς με το Διδυμότειχο. Πολύς κόσμος στη χθεσινή εκδήλωση της ομάδας μας για τη βασιλόπιτα του 2018.

 

 

Διαβάστε επίσης