• 19 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΗ 2016

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΗ 2016

Από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 9 χθες το βράδυ συζητούνταν στο Πρωτοδικείο Καβάλας η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων απολυμένων της ΒΦΛ κατά της εταιρίας. Η διαδικασία που άργησε να αρχίσει ήταν μαραθώνια. Η κατάθεση του Νίκου Βογιατζίδη διήρκεσε περίπου 3 ώρες. Στο πλευρό των απολυμένων ο βουλευτής Χάρης Θεοχάρης. Η απόφαση αναμένεται σε έναν μήνα από σήμερα.

Συνεδριάζει το μεσημέρι η διοίκηση της Εργοανάπτυξης προκειμένου να εγκρίνει το κείμενο της διακήρυξης μέσω της οποίας θα αναζητηθεί επενδυτής στα λουτρά των Ελευθερών. Η διακήρυξη θα βγει στη δημοσιότητα την ερχόμενη εβδομάδα. Ολοκληρώθηκε χθες με 15 υποτροφίες η πρώτη φάση της συνεργασίας του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» με το ΤΕΙ Καβάλας. Το βράδυ οι φορείς που ζητούν αλλαγή όδευσης του ΤΑΡ έχουν ενημέρωση επί της προσφυγής στο ΣτΕ από τους δικηγόρους του Δήμου Καβάλας. Ο διοικητής Τάσος Καρασαββόγλου ζητά από τον Δήμο Καβάλας την εξαίρεση του Νοσοκομείου από την πληρωμή δημοτικών τελών. Αύριο λήγει το 8ήμερο εντός του οποίου οι τράπεζες απαντούν στη Δημωφέλεια για το ύψος των καταθέσεων του ΟΛΚ. Στην δημοτική επιχείρηση υπάρχει ανησυχία αν θα μπορέσουν να εισπραχθούν τα χρήματα του λογαριασμού στην ΤτΕ.

3 αλλοδαποί είναι οι δράστες 17 κλοπών στο Ν. Καβάλας. Τα στοιχεία τους ταυτοποιήθηκαν μετά έρευνες του Τ.Α. Καβάλας. Άμεσα η έναρξη μαθημάτων στο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο. Χθες έγιναν οι πρώτες αιτήσεις εγγραφών μαθητών. Ενισχύονται κι επεκτείνονται σε 24ωρη βάση τα μέτρα ασφαλείας στο δικαστικό μέγαρο. Γενική συνέλευση και εκλογές ετοιμάζονται στον σύλλογο βενζινοπωλών Καβάλας. Λόγω άσκησης στις 11 το πρωί θα ακουστούν οι σειρήνες.

Επέστρεψε στην Καβάλα χθες βράδυ η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Σταυρούλα Τσολακίδου. Ανακοινώσεις συγχαρητηρίων υπήρξαν από τον Πρόεδρο της Βουλής, τον ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας, το ΚΚΕ Καβάλας, τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τον τρίτο νυχτερινό αγώνα δρόμου της πόλης μας θα γίνουν δωρεά σε τοπικό ίδρυμα. Σχετική εκδήλωση θα γίνει το βράδυ στην θεραπευτική μονάδα «Στήριξης». Η ομάδα θεάτρου «ΔΕΝ» παρουσιάζει το Σαββατοκύριακο στο «Αντιγόνη Βαλάκου» την παράσταση «Το μάθημα».

Μετά το χθεσινό ρεπό, οι παίκτες του ΑΟΚ επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις αφού την Κυριακή υπάρχει ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι. Τρεις αγώνες για το κύπελλο της ΕΠΣ Καβάλας θα γίνουν σήμερα. Μια ακόμη μεταγραφή επιδιώκει η Ένωση.

 

Διαβάστε επίσης