ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2017

Στις 9.30 το πρωί υπογράφεται στο Ιμαρέτ η διακρατική συμφωνία Ελλάδας Βουλγαρίας για την ανάπτυξη σιδηροδρομικού δικτύου ευρωπαϊκών μεταφορών. Δρομολογείται η Σιδηροδρομική Εγνατία ενώ η Καβάλα αποκτά εμπορευματικό κέντρο στο νέο της λιμάνι. Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στη συνοικία της Παναγίας. Δεν κατάφεραν χθες βράδυ οι απολυμένοι της ΒΦΛ να συναντήσουν τον Αλέξη Τσίπρα.

 

Πρόστιμο 1.500 επέβαλε το τμήμα Εμπορίου σε επιχείρηση του Δήμου Καβάλας επειδή δεν διέθετε POS. Θα αργήσει το πρόγραμμα δωρεάν γευμάτων σε 1.500 μαθητές σχολείων της Καβάλας. Νέα παράταση ως τις 25 Σεπτέμβριου για τις αντιρρήσεις στους δασικούς χάρτες. Ανοιχτή επιστολή Σιμιτσή στον Αλέξη Τσίπρα για την αξιοποίηση του παλιού Νοσοκομείου. Άμεσες θα είναι οι ενέργειες του Νοσοκομείου για τη λειτουργία αιμοδυναμικού κέντρου. Συνέντευξη τύπου για την τριήμερη γιορτή της αγοράς που αρχίζει αύριο το απόγευμα δόθηκε χθες στο Δημαρχείο.

 

Συζητήθηκε στη Βουλή η επίκαιρη ερώτηση Παναγιωτόπουλου για τη λειτουργία του τμήματος Πυρηνικής Ιατρικής του Νοσοκομείου. Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου στη Θάσο. Συνελήφθη ο ένας από τους δύο δράστες. Σε εξέλιξη έργο ασφαλτοστρώσεων του Δήμου Καβάλας. Εκπρόσωπος της εκτελεστικής γραμματείας της ΑΔΕΔΥ σήμερα στην πόλη μας. Ημερίδα πραγματοποιεί το απόγευμα στην Ομοσπονδία το σωματείο των ζαχαροπλαστών.

 

Λαϊκό γλέντι το βράδυ στο δάσος της Παναγούδας από το σύλλογο κατοίκων Αγίας Παρασκευής. Αγιασμός τελέστηκε στον παιδικό σταθμό της Μέριμνας. Αύριο το απόγευμα τρισάγιο στον τάφο του Μητροπολίτη Προκόπιου. Για τέταρτη συνεχή χρονιά ο Όμιλος για τη διάδοση της ελληνικής γλώσσας θα προσφέρει δωρεάν μαθήματα ελληνικών σε ενήλικες αλλοδαπούς.

 

Με τον Αστέρα Φωλιάς κληρώθηκε ο ΑΟΚ στο κύπελλο της ΕΠΣ Καβάλας. Νέα απόφαση για μπαράζ ανάμεσα σε Δόξα Δράμας και ΑΕ Καραϊσκάκη. Με τον Βύρωνα παίζει σήμερα φιλικό ο Αετός Ορφανού. Το Σάββατο ο ΓΣΕ έχει φιλικό με την Ένωση.

 

Διαβάστε επίσης