ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Ιδιωτική εταιρία με έδρα την πόλη των Σερρών θα εκπονήσει μελέτη για λογαριασμό της ΔΕΥΑΚ, σχετικά με την τιμολογιακή της πολιτική. Η μελέτη θα παραδοθεί στο τέλος Μαρτίου κι είναι μία ακόμη ενέργεια της ΔΕΥΑΚ για να προσαρμοστεί σε κοινοτική οδηγία σχετικά με την ανάκτηση του οικονομικού κόστους του νερού της ύδρευσης που διαχειρίζεται. Χθες το απόγευμα το σωματείο των εργαζομένων στη ΔΕΥΑΚ έκανε γενική συνέλευση. Αποφασίστηκαν ακόμη και κινητοποιήσεις λόγω μετακίνησης υπαλλήλου. Η μετακίνηση συνδέεται με τη μηνυτήρια αναφορά του σωματείου σε βάρος της διοίκησης.

 

Λόγω της γνωστής εγκυκλίου Γαβρόγλου κινδυνεύει να μην πραγματοποιηθεί εκδρομή μαθητών του 2ου Γυμνασίου στη Σερβία. Παράταση ως τα μέσα Αυγούστου στο έργο της δημοτικής καπναποθήκης. Τον Μάρτιο θα συνεδριάσει πρώτη φορά η διοίκηση του νέου φορέα τουρισμού της Περιφέρειας. Εκπρόσωπος της ΠΕΔ στο διοικητικό συμβούλιο του φορέα είναι ο Βαγγέλης Λαμπάκης με αναπληρωματική του την Αναστασία Ιωσηφίδου. Περισσότερες από 300 είναι οι αναρτήσεις από το Δήμο Καβάλας στη γνωστή ιστοσελίδα μικρής διάρκειας μισθώσεων airbnb. Το ΚΤΕΛ Μυτιλήνης ανακοίνωσε γραμμή δρομολογίων από και προς Θεσσαλονίκη, μέσω Καβάλας.

 

Συζητείται το πρωί στο ΣτΕ η προσφυγή του Δήμου Καβάλας για την όδευση του αγωγού ΤΑΡ. Οριστικές αποφάσεις για τη Λευκή Νύχτα θα πάρει στη σημερινή της συνεδρίαση η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου. Οριστικοποιήθηκε για το απόγευμα του Σαββάτου η λαϊκή συνέλευση των κατοίκων του Ζυγού. Το πρωί η Κάρμεν Ρουγγέρη συναντά μαθητές στη Δ. Βιβλιοθήκη. Οι πολιτιστικοί σύλλογοι Νεάπολις και Μέγας Αλέξανδρος Παληού είναι πιθανό να βρεθούν σε δικαστική διαμάχη εξ αιτίας λαογραφικού φεστιβάλ που προγραμματίζουν το Καλοκαίρι.

 

Συνέντευξη τύπου δίνει το πρωί η τοπική Επιτροπή Ειρήνης. Δύο εκδηλώσεις για αυτήν την εβδομάδα ανακοίνωσε η Θασιακή Ένωση. Η πρώτη γίνεται αύριο το απόγευμα στην πλατεία του Καπνεργάτη. Το Σάββατο το ωδείο Νεάπολις βραβεύει τους πτυχιούχους μαθητές του.

 

Πληρώθηκαν χθες οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ. Χωρίς προβλήματα και απουσίες για το ματς με την Ελπίδα Σκουτάρεως. Με ανακοίνωση της η Ένωση ευχαριστεί τον κόσμο για τη συμπαράσταση στο ματς της περασμένης Κυριακής.

 

Διαβάστε επίσης