• 29 Μαρτίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Εκτάκτως συνεδριάζει την Παρασκευή το μεσημέρι η διοίκηση της ΔΕΥΑΚ προκειμένου να ορίσει γενικό διευθυντή τον μηχανικό υπάλληλο της Κώστα Τσακίρη. Πληθαίνουν οι φωνές σύμφωνα με τις οποίες γενικός διευθυντής έπρεπε να έχει οριστεί προ πολλού. Υπό αμφισβήτηση οι αποφάσεις του Προέδρου της ΔΕΥΑΚ για το διάστημα που δεν υπήρχε γενικός διευθυντής. Ο νόμος ορίζει ότι γενικός διευθυντής πρέπει να τοποθετηθεί ο ανώτερος υπάλληλος της επιχείρησης, αλλά δεν είναι και τόσο βέβαιο ότι αυτός είναι ο κ. Τσακίρης. Το απόγευμα το σωματείο των εργαζομένων στη ΔΕΥΑΚ ενημερώνει τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης.

 

Με απόφαση του Θ. Μαρκόπουλου συνεδριάζει το μεσημέρι το Συντονιστικό Όργανο υπηρεσιών και φορέων για την αντιπυρική περίοδο. Δεν δημοπρατήθηκαν χθες τα διόδια στην Παράκαμψη. Επιμένει για τα αναλογικά διόδια με δηλώσεις του ο ΓΓ του Υπουργείου Υποδομών. Μικρή προσέλευση ηλικιωμένων στους κλιματιζόμενους χώρους των ΚΑΠΗ. Ελληνορώσος εμπλέκεται στην επένδυση Κλειτσιώτη που αφορά την κατοικία του στρατηγού. 344 είναι οι πρόσφυγες που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του στρατοπέδου Ασημακοπούλου. Σύντομα θα τους προταθεί μετεγκατάσταση σε διαμερίσματα στη Θεσσαλονίκη. Ευθύνη της ΔΕΗ είναι η περίπτωση του δημόσιου φωτισμού που αντί να λειτουργεί βράδυ, λειτούργησε το πρωί!

 

Όλον τον Αύγουστο θα συγκεντρώνουν υπογραφές για την εισφορά σε χρήμα κάτοικοι και οικοπεδούχοι του Περιγιαλίου. Οι δασικές υπηρεσίες του Ν. Καβάλας ανακοίνωσαν την παράταση ως τον Σεπτέμβρη για τις αντιρρήσεις επί των δασικών χαρτών. Το βράδυ εκδήλωση της Επιτροπής Ειρήνης στην Παραλία. Πρόστιμο επιβλήθηκε σε κυλικείο φέρι μποτ που εκτελεί δρομολόγια στη γραμμή της Κεραμωτής μετά από μη έκδοση αποδείξεων.

 

Σήμερα στο αρχαίο θέατρο των Φιλίππων οι δύο πρώτες παραστάσεις που ετοιμάστηκαν στις Κρηνίδες με πρόβες που άρχισαν στις 20 Ιουλίου. Το βράδυ του Σαββάτου εκδήλωση του Δ. Ωδείου στο ξενοδοχείο Ιμαρέτ.

 

Το βράδυ στη Νέα Ηρακλείτσα η γιορτή αθλητισμού που ετοιμάζει ο Δήμος Παγγαίου. Διάφορα φιλικά παιχνίδια θα γίνουν σήμερα το απόγευμα ομάδων του Ν. Καβάλας.

 

 

 

Διαβάστε επίσης