ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2017

Με ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου διευκολύνεται η υποψηφιότητα του Αρχιμανδρίτη Παύλου Κίτσου στη διαδικασία της Εκκλησίας της Ελλάδας για την κάλυψη του κενού στην Μητρόπολη ΦΝΘ. Υπέρ του ίδιου 9.000 υπογραφές πολιτών, οι οποίες γνωστοποιήθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο κι αντίγραφο αυτών θα αποσταλεί στην Αρχιεπισκοπή. Απουσίαζε από τη διαδικασία σύνταξης του ψηφίσματος η Συμπαράταξη Πολιτών, απουσίαζε από τη συνεδρίαση ο Χρήστος Ποτόλιας.

 

Σύντομη επίσκεψη στους πρόσφυγες του «Ασημακοπούλου» έκανε χθες ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου των Εσωτερικών κ. Φιλιππάκος. Τοπικές και περιφερειακές διαμαρτυρίες τον Οκτώβρη αποφάσισαν σε σύσκεψη τους στο Διοικητήριο οι συνταξιούχοι της ΑΜΘ. Υπολειτουργεί το ίδρυμα «Αγία Μαρίνα». Ενδιαφέρεται για αυτό το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», με την προϋπόθεση να υπάρχει βιώσιμη λύση. Η Ελληνική Διαχειριστική Εταιρία Υδρογονανθράκων ενδιαφέρεται για τα γεωθερμικά πεδία στο χερσαίο τμήμα του Ν. Καβάλας. Σε πορεία εκλογών από χθες ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας. Προτάσεις του τμήματος ΑΜ του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου για τα νιτρικά στο νερό του Ζυγού. Την Παρασκευή το τμήμα οργανώνει σύσκεψη για τη μη καύση καλαμιών.

 

Εκδήλωση για το νέο κανονισμό σκυροδέματος οργανώνει την άλλη εβδομάδα το ΤΕΕ ΑΜ. Κανονικά έγινε χθες ο αγιασμός στα σχολεία του Νομού. Εντός του μήνα λειτουργεί το ΕΠΑΛ Θάσου. Κανονικά οι μαθητικές μετακινήσεις με ΚΤΕΛ- Ταξί. Επιστολή διαμαρτυρίας στον Πρωθυπουργό από το Σύνδεσμο Φροντιστών Καβάλας. Πετυχημένη εκδήλωση του συλλόγου Τριτέκνων χθες το απόγευμα, παρουσία του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας.

 

Άρχισαν οι εγγραφές στο θεατρικό εργαστήρι «Κουίντα». Συνέντευξη τύπου για παιδιατρικό συνέδριο που γίνεται εντός των ημερών στην πόλη μας θα δοθεί το μεσημέρι στο Δημαρχείο. Τη Δευτέρα το απόγευμα η φλόγα της εθελοντικής αιμοδοσίας στην κεντρική πλατεία της πόλης.

 

Οριστικά και χωρίς μπαράζ στην Β’ Εθνική η Δόξα Δράμας. Πλέον δεν κρύβουν τον στόχο του πρωταθλητισμού οι εκπρόσωποι του ΑΟΚ. Φιλικό την Κυριακή με το Παραλίμνι. Την προσεχή Κυριακή ο αγιασμός της ακαδημίας μπάσκετ του Αστέρα.

 

Διαβάστε επίσης