ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 16 ΓΕΝΑΡΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 16 ΓΕΝΑΡΗ 2018

Πρόσκληση στους 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας έστειλε χθες ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μάρκος Δέμπας προκειμένου να τους συναντήσει το πρωί του ερχόμενου Σαββάτου. Λίγο νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία θέτει θέμα συγνώμης από πλευράς του προέδρου του Επιμελητηρίου.

 

Κλίμα ενότητας στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου. Παρουσία του Μητροπολίτη Στέφανου και εκπροσώπων τοπικών φορέων κόπηκε η βασιλόπιτα. Αμέσως μετά συζητήθηκαν τα θέματα της ονομασίας των Σκοπίων και της ΔΕΥΑΚ. Αύριο το απόγευμα η Δήμαρχος θα κόψει την πίτα του Δήμου Καβάλας. Η εκδήλωση θα γίνει στο δημοτικό θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου».

 

Μικρή συμμετοχή στη συγκέντρωση δημοσίων υπαλλήλων χθες το μεσημέρι στην είσοδο του Διοικητηρίου. Στο δημοτικό ακίνητο της Ραψάνης- πρώην «Νεφέλες»- θα λειτουργήσει το Ναυτικό Μουσείο. Εντός των ημερών η πληρωμή των επιδομάτων της Πρόνοιας στα ΑμΕΑ. Ο νομαρχιακός σύλλογος ΑμΕΑ δέχεται διαμαρτυρίες μελών του που δεν πρόλαβαν εντός της προθεσμίας να θεωρήσουν τις κάρτες δωρεάν μετακίνησης ή μειωμένου εισιτηρίου στα λεωφορεία. Δέμπας – Αντωνιάδης συζήτησαν χθες θέματα τουριστικής προβολής. Συνάντηση του προέδρου του Επιμελητηρίου και με την πρόεδρο της Δημωφέλεια. Τη Δήμαρχο συνάντησε χθες στο γραφείο της ο πρύτανης του ΤΕΙ.

 

Σύσκεψη για το αεροπορικό σόου του Ιουνίου θα γίνει σήμερα στο Δημαρχείο. Βασιλόπιτες σε δύο ακόμη ΚΑΠΗ θα κόψει το απόγευμα η Δήμαρχος. Την Παρασκευή στη Χρυσούπολη η βασιλόπιτα της δημοτικής παράταξης του Βαγγέλη Τσομπανόπουλου. Στο ΤΕΙ ήταν χθες ο σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης.

 

Η Κάρμεν Ρουγγέρη στηρίζει τη φετινή Αλφαβητοπαρέλαση. Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας άρχισε τις προετοιμασίες του 2ου φεστιβάλ Παιχνιδιού που θα γίνει στο Πάρκο Φαλήρου τον Μάη. Την Κυριακή το απόγευμα στη Λέσχη Αξιωματικών η βασιλόπιτα του συλλόγου των Εβριτών.

 

«Πληρώσαμε τις στατικές φάσεις» δηλώνει για το ματς με τον Άρη Αβάτου ο προπονητής του ΑΟΚ Κώστας Ανυφαντάκης. Η Ένωση Καλαθοσφαίρισης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον κόσμο που τη βοήθησε στο εντός έδρας ματς της περασμένης Κυριακής.

 

 

Διαβάστε επίσης