• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 16 ΜΑΗ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 16  ΜΑΗ 2017

Η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό χθες το μεσημέρι στο Ποδοχώρι, στο οποίο έχασε τη ζωή του 58χρονος τεχνικός του ΔΕΔΔΗΕ. Ήταν κάτοικος Καβάλας κι εργάζονταν σε κολώνα της ΔΕΗ, σε εργασία ρουτίνας σύνδεσης νέας κατοικίας με το δίκτυο. Σωριάστηκε μέσα στην κλούβα του γερανοφόρου οχήματος. Αν και πιθανότερο είναι να τον «χτύπησε» ρεύμα, εξετάζεται το ενδεχόμενο ο θάνατος του να οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Πριν από λίγες μέρες είχε πεθάνει η σύζυγος του άτυχου τεχνίτη.

 

Κανονικά θα γίνουν σήμερα και αύριο τα δρομολόγια των φέρι μποτ αφού οι ναυτεργάτες δεν μετέχουν στην απεργία της ΠΝΟ. Τρεις μέρες διήρκεσε η απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας για επιπλέον δρομολόγιο στην γραμμή της Κεραμωτής. Ουσιαστικά αυτό έγινε μόνο την Κυριακή. Νέο αίτημα των εταιριών για επιπλέον δρομολόγιο ως το τέλος του μήνα. Η Π.Ε. Καβάλας δρομολογεί έργο αποκατάστασης της στέγης της καπναποθήκης στην οδό Φιλίππου. Σύμφωνα με τον σύμβουλο του Υπουργείου Περιβάλλοντος Βασίλη Λιόγκα, δεν έχει ξεκαθαρίσει ούτε ο τόπος ούτε η τεχνολογία του εργοστασίου σκουπιδιών της ΔΙΑΜΑΘ στον Δήμο Καβάλας. 18 Γαλάζιες σημαίες σε παραλίες του Ν. Καβάλας.

 

Συνεντεύξεις τύπου δόθηκαν χθες από το ΠΑΜΕ, την ΑΔΕΔΥ και το ΕΥΚ για την αυριανή απερχία. Σε συνέχεια των επεισοδίων στις εκλογές του σωματείου του Νέστου, το ΠΑΜΕ Καβάλας κατέθεσε μηνύσεις. Απέχουν αύριο από τις δίκες οι δικηγόροι. Ελεγχόμενη έκρηξη το πρωί στην Αρεθούσα για να καταστραφούν πυρομαχικά που βρέθηκαν μέσα στη θάλασσα. Καθυστερεί η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας για την έγκριση ή απόρριψη της πρότασης συγχώνευσης του 21ου και με του 18ου νηπιαγωγείου. Με τη διαδικασία των τακτικών μεταθέσεων στο τέλος του μήνα είναι πιθανό να αποκτήσει διοικητή η Π.Υ. Καβάλας. Άκαρπη νέα συνάντηση μικροπωλητών – διοίκησης του Δήμου Καβάλας για το χώρο της λαϊκής στις Κρηνίδες.

 

Γνωστοποιήθηκε χθες η πρώτη συναυλία του φετινού Cosmopolis. Θα γίνει από το συγκρότημα ρέγκε Dub Inc. Από την Πέμπτη Μέρες Ερασιτεχνικού Θεάτρου στο «Αντιγόνη Βαλάκου». Το απόγευμα ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου μιλά σε εκδήλωση των κατοίκων της Κηπούπολης και της Καλαμίτσας.

 

Μεγάλη κινητοποίηση των φιλάθλων της πόλης προκειμένου να στηρίξουν την Ένωση στο αυριανό ματς με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων. Τριήμερο ρεπό στους παίκτες του ΑΟΚ. Νέα επιτυχία για την Κατερίνα Λαφτσή που ήρθε πρώτη στα 200 μέτρα, σε διασυλλογικούς αγώνες που έγιναν στην πόλη των Σερρών.

 

Διαβάστε επίσης