• 14 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

Στο ποσό των 63 εκ ευρώ θα φθάσει το έργο του φυσικού αερίου στις πρωτεύουσες των Νομών της ΑΜΘ και την Ορεστιάδα, ανακοίνωσε χθες ο Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης. Στη διάρκεια συνέντευξης τύπου στην Κομοτηνή αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες της προσπάθειας, στη συμμετοχή της ΔΕΠΑ και στη χρηματοδότηση από το νέο ΕΣΠΑ. «Κάνουμε την ανατροπή» είπε ο κ. Παυλίδης που αναφέρθηκε σε διαπραγματεύσεις με την ΔΕΠΑ που κράτησαν 2 χρόνια. Το απόγευμα συνεδριάζει στην Κομοτηνή το Περιφερειακό Συμβούλιο.

 

Το Υπουργείο Εργασίας εξέδωσε χθες ανακοίνωση για τη ΒΦΛ με την οποία πιέζει την εταιρία να υπογράψει συμβάσεις αορίστου χρόνου με τους εργαζόμενους. Αναφέρεται σε πολιτική πρωτοβουλία της Κυβέρνησης για να βρεθεί βιώσιμη λύση. Ικανοποίηση εκφράζουν για το περιεχόμενο της ανακοίνωσης οι εκπρόσωποι του σωματείου. Κλίμα Cosmopolis στην συνοικία της Παναγίας αφού προετοιμάζονται οι κατασκευές στην οδό Θεοδώρου Πουλίδου. Η Δημωφέλεια πρόκειται να αναλάβει τη διαχείριση του συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων λόγω παραίτησης και αποχώρησης του ιδιώτη. Έργα σε σχολικά κτίρια δρομολόγησε με χθεσινή της απόφαση η οικονομική επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Μία μόνο πρόταση- που δεν έγινε δεκτή- για τη μίσθωση κενών περιπτέρων. Απομακρύνθηκαν στύλοι της ΔΕΗ από την οδό Βενιζέλου, φωτισμός με λάμπες τύπου Led.

 

Ανακοινώσεις για την επιτυχία των Φιλίππων υπήρξαν χθες από τον Δήμαρχο Νέστου και τη ΝΟΔΕ Καβάλας. Χθες η κ. Τσανάκα μίλησε για το ίδιο θέμα στην κρατική τηλεόραση. Ερώτηση στη Βουλή κατέθεσαν δύο βουλευτές του ΚΚΕ για τα προβλήματα στο Κ.Υ. Πρίνου. Ικανοποίηση για την τουριστική κίνηση στην Κεραμωτή που είναι γεμάτη Βαλκάνιους επισκέπτες.

 

Συνεχίζεται το βράδυ το φεστιβάλ Φιλίππων με την παράσταση Προμηθέας Δεσμώτης. Άρχισαν οι εγγραφές στο βρεφονηπιακό σταθμό της ιεράς μητρόπολης. Καλοκαιρινά παζάρια σε όλο το νομό Καβάλας από το Χαμόγελο του Παιδιού. Στη διάρκεια συνέντευξης τύπου παρουσιάστηκε το πρόγραμμα των συναυλιών του 16ου Πλαι στο Κύμα που αρχίζει στο τέλος του μήνα.

 

Μάλλον σήμερα θα ανακοινωθεί ο σέντερ φορ που θα αποκτήσει ο ΑΟΚ. Οι ποδοσφαιριστές εν όψει της αυριανής πρώτης προπόνησης θα περάσουν εργομετρικές εξετάσεις. Μετά τον Οκτώβρη θα είναι έτοιμο το νέο χόρτο στο γήπεδο του Νέστου. Μένει στην Ένωση ο Γκέλιος. Ανοιχτό το θέμα του Δημήτρη Αθανασιάδη.

 

 

 

Διαβάστε επίσης