• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2017

Με ένα επιπλέον δρομολόγιο φέρι μποτ ενισχύθηκε από χθες το βράδυ η γραμμή της Κεραμωτής. Υπήρξε απόφαση του Υπουργείου και άμεση εκτέλεση του δρομολογίου που αναχωρεί στις 8.30 το απόγευμα από τον Λιμένα και στις 9.30 το βράδυ από την Κεραμωτή. Με αυτόν τον τρόπο θα εξυπηρετηθεί τουλάχιστον ως το τέλος του μήνα η συνεχιζόμενη τουριστική κίνηση προς το νησί.

 

Μικρός αριθμός αντιεξουσιαστών έκανε χθες βράδυ αντιφασιστική συγκέντρωση στο λιμάνι, για τα 4 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Την ίδια ώρα ήταν αισθητή η παρουσία της αστυνομίας στους κεντρικούς δρόμους. Στο Δημαρχείο συνεδρίασε χθες το μεσημέρι η διοίκηση της ΔΙΑΜΑΘ. Αποφάσισε την υποβολή πρότασης στην Περιφέρεια για τη χρηματοδότηση του έργου επέκτασης του ΧΥΤΑ του Δήμου Καβάλας. Διάνοιξη και ασφαλτόστρωση 300 μέτρων στην οδό Αγίου Τρύφωνος, στο Περιγιάλι. Ταχύτατη και χωρίς αντιπολίτευση η χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής. Λίγος κόσμος χθες βράδυ στην πλατεία, για την εκδήλωση υποδοχής της φλόγας των εθελοντών αιμοδοτών. Τον βωμό άναψε η Σταυρούλα Τσολακίδου.

 

Το πρωί στο δικαστήριο αγιασμός για το νέο δικαστικό έτος. Συζητούνται σήμερα ασφαλιστικά μέτρα των απολυμένων της ΒΦΛ κατά της εταιρίας. Ελάχιστα είναι τις τελευταίες ημέρες τα περιστατικά δασικών πυρκαγιών στο Ν. Καβάλας. Πρώτη της θερμοκρασίας από το βράδυ. Τουλάχιστον ως το τέλος του μήνα στο αεροδρόμιο τα Πετζετέλ. Κριτική στη διοίκηση του Δήμου Καβάλας από τον Κωστή Σιμιτσή όσον αφορά το κόστος των εκδηλώσεων. Εντός των ημερών οι δράσεις του ΤΑΡ στην ΑΜΘ για την εταιρική κοινωνική ευθύνη. Επενδυτικό ενδιαφέρον για μονάδα εμφιάλωσης νερού στο δήμο Νέστου.

 

Παρουσιάζεται το βράδυ σε εκδήλωση στη Δ. Βιβλιοθήκη το νέο βιβλίο της Ματίνας Δαραβάνη. Ταινία από τον σουηδικό κινηματογράφο το βράδυ στον Ζέφυρο. Πρακτικά συνεδρίου για την ιστορία των δημοτικών σχολείων του Νομού αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε το 2013 στο συνεδριακό κέντρο της Λυδίας.

 

Με μηνύσεις που κατέθεσε χθες ο πρόεδρος του Κεραυνού Πέρνης, οδηγεί στη δικαιοσύνη τα σε βάρος του σοβαρά επεισόδια που έγιναν την Κυριακή στο γήπεδο της Ελευθερούπολης. Με τον Άρη Αβάτου στο «Ανθή Καραγιάννη» αρχίζει το πρωτάθλημα ο ΑΟΚ. Εκτός έδρας παίζουν την 1η αγωνιστική Νέστος και Αετός Ορφανού.

Διαβάστε επίσης