Διάνοιξη ασφαλτόστρωση 300 μέτρων στον Άγιο Τρύφωνα

 Διάνοιξη ασφαλτόστρωση 300 μέτρων στον Άγιο Τρύφωνα

Πριν το τέλος του έτους θα ολοκληρωθεί ένα σημαντικό έργο, στη συνοικία του Περιγιαλίου, πολύ κοντά στα σπίτια στην εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα. Πρόκειται για μια απαραίτητη δημοτική παρέμβαση που για 300 μέτρα λύνει προβλήματα στην οδό Αγίου Τρύφωνα.

Πρόκειται για τη συνοικιακή οδό που συνδέει το Περιγιάλι με τον Άγιο Τρύφωνα, η οποία βρίσκεται σε κακή κατάσταση από τις νέες εργατικές κατοικίες μέχρι τα σπίτια της συνοικίας του Αγίου Τρύφωνα.

Ο Δήμος Καβάλας ανέθεσε σε εργολάβο, τον κ. Ευφροσυνίδη, την εκτέλεση του έργου. Έγινε η διάνοιξη του δρόμου, για 300 μέτρα, ακολουθούν ασφαλτικά και κράσπεδα. Οι εργασίες με τη βοήθεια του καλού καιρού γίνονται γρήγορα και έτσι ο δρόμος θα παραδοθεί σε χρήση το δυνατό συντομότερο.

Η συνέχεια του δρόμου αφορά τη συνοικία του Περιγιαλίου, αλλά δυστυχώς το υπόλοιπο της οδού, αφορά επόμενο δημοτικό έργο.

Πάντως με μια πρώτη ματιά, το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό, αφού ένας πολυσύχναστος αλλά στενός και γεμάτος λακκούβες δρόμος, για 300 μέτρα τουλάχιστον θα είναι αυτός που αξίζει και για τους κατοίκους του Περιγιαλίου και για τους κατοίκους του Αγίου Τρύφωνα.

 

Διαβάστε επίσης