ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Στη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος χθες το μεσημέρι αποδίδει η ΔΕΥΑΚ την πολύωρη διακοπή υδροδότησης στις συνοικίες ΔΕΠΟΣ και Αγίου Λουκά από το μεσημέρι ως χθες το βράδυ. Πολύς κόσμος ταλαιπωρήθηκε, η επιχείρηση ήταν άφαντη αφού ούτε ανακοίνωση εξέδωσε αλλά ούτε απαντούσε εκπρόσωπος της στις τηλεφωνικές κλήσεις. Δεν είναι σαφές που υπήρξε βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης. Η διακοπή ρεύματος αφορούσε το κέντρο της πόλης και όχι την περιοχή του κεντρικού αντλιοστασίου στα Αμισιανά.

 

Τόσο η ΒΦΛ όσο και οι νέες εταιρίες της δεν εμφανίστηκαν χθες το μεσημέρι στο Υπουργείο Εργασίας, στην Τριμερή συνάντηση. Εφαρμογή της δικαστικής απόφασης ζητά η ΓΣΕΕ. Κάτι τέτοιο δρομολογεί το σωματείο. Το οποίο ζητά συνάντηση με τον αρχηγό της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη που αύριο θα είναι στην Καβάλα. Σύσκεψη τοπικών φορέων για το πρόγραμμα καταπολέμησης των κουνουπιών στις 10 το πρωί στην αίθουσα Νικόλαος Μάρτης. Συνεχίζεται λίγες ακόμη ημέρες έργο εκβραχισμών στην Περιμετρική οδό. Συνέντευξη τύπου έδωσε χθες η παράταξη Κ. Σιμιτσή με κριτική στη Δήμαρχο για την εισφορά σε χρήμα στο Περιγιάλι, το έργο στο κτίριο του πρώην ΕΟΚ και το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Το μεσημέρι συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας.

 

Πρόστιμο 2.000 ευρώ σε ηλεκτρολόγο που δούλευε χωρίς άδεια άσκησης επαγγέλματος στη Θάσο. Πρόστιμο 1.000 ευρώ σε επιχείρηση ζαχαροπλαστείου που επέκτεινε χωρίς ενημέρωσης της υπηρεσίας τη μηχανολογική της εγκατάσταση. 23 Οκτώβρη έρχεται κρουαζιερόπλοιο στην Καβάλα, που δεν περιλαμβάνονταν στον αρχικό πίνακα αφίξεων. Συνελήφθη 32χρονος από τα Σκόπια που μετέφερε με φορτηγό αυτοκίνητο 12 παράνομους μετανάστες. Καθαριότητα στην αυλή του κτιρίου του ΙΚΑ έκανε χθες προσωπικό του Δήμου Καβάλας. Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος. Σε βλάβη σε μετασχηματιστή στο Περιγιάλι οφείλεται η χθεσινή διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος. Προτάσεις του τμήματος ΑΜ του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου για την έλλειψη νερού στα Τενάγη.

 

Τελειώνει την Πέμπτη η έκθεση βιβλίου. Σήμερα το βράδυ στους Φιλίππους η παράσταση Μήδεια με τη Μαρία Ναυπλιώτου. 4 Αυγούστου η γιορτή μελιού του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Θάσου.

 

Συμφώνησαν με την Ένωση ο Διονύσης Καπινιάρης και ο Σταύρος Χονδρόπουλος. Μπορεί να μείνει στον ΑΟΚ ο τερματοφύλακας Νομικός. Δεν ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Τουμανίδη στο Βόλο. Από χθες άρχισε η προετοιμασία για το Νέστο.

 

 

 

Διαβάστε επίσης