• 18 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Στελέχη της Εγνατίας Οδού θα βρίσκονται το πρωί στο Νοσοκομείο προκειμένου να κάνουν αυτοψία σε ιδιόκτητο χώρο του ιδρύματος όπου εξετάζεται να δημιουργηθούν επιπλέον θέσεις στάθμευσης. Η συνεργασία του Νοσοκομείου με την Εγνατία Οδό άρχισε το 2015, προκειμένου η εταιρία του δημοσίου να μελετήσει το συγκεκριμένο έργο. Δυστυχώς από τότε έως σήμερα δεν υπάρχει καμία συγκεκριμένη πρόοδος. Οι θέσεις στάθμευσης προτείνεται να δημιουργηθούν κοντά στο κτίριο του Νοσοκομείου, δυτικά της κεντρικής πύλης.

 

Υπογράφηκε χθες από τον διευθυντή Πρωτοβάθμιας η καθιερωμένη απόφαση για την λειτουργικότητα των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων του Νομού. Δύο 13θεσια δημοτικά σχολεία, το 18ο και το 1ο Χρυσούπολης. Ο ΣΕΤΕ επιβεβαίωσε με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα τις άριστες επιδόσεις του αεροδρομίου της Καβάλας τόσο για τον Αύγουστο όσο και για τον προσεχή Σεπτέμβρη. Έργο 180.000 ευρώ στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου, με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου αύριο θα ενταχθεί στο τεχνικό πρόγραμμα του 2017. Ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος ανακοίνωσε χθες ότι με ευθύνη του κράτους δεν είναι δυνατή η δημοπράτηση δημόσιων έργων αφού δεν λειτουργεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα που για αυτόν τον λόγο δημιουργήθηκε. Η λειτουργία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιμένα Καβάλας θα επιδεινώσει το πρόβλημα έλλειψης προσωπικού στην τοπική υπηρεσία. 11 πυροσβέστες αποχώρησαν από αυτήν με την ευκαιρία του σταθμού στο αεροδρόμιο.

 

Έως το τέλος Νοέμβρη οι δημότες Καβάλας θα μπορούν να ρυθμίσουν έως 100 δόσεις χρέη τους προς τον Δήμο. Τη Δευτέρα θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο. Καλές τιμές για τα σταφύλια ποικιλίας Victoria του Παγγαίου. Την Παρασκευή επαναλειτουργούν μετά τις διακοπές του Αυγούστου οι παιδικοί σταθμοί. Τη Δευτέρα αρχίζουν οι εξετάσεις στο ΤΕΙ. Νεκρή φώκια βρέθηκε στο Φιδονήσι. Ιταλοί επιστήμονες και φοιτητές από τη Βενετία θα περπατήσουν το πρωί την αρχαία Εγνατία από τους Φιλίππους ως το λιμάνι της πόλης.

 

Την Παρασκευή το απόγευμα και το βράδυ λαϊκό γλέντι στον Άγιο Λουκά. Με μια εκδήλωση ανάμεσα στα παιδιά που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, έληξε η Καλοκαιρινή περίοδος στις παιδικές δημοτικές βιβλιοθήκες. Πετυχημένη η 4η χορωδιακή συνάντηση που έγινε στη Θάσο.

 

Πρώτη προπόνηση χθες το απόγευμα για την Ένωση. Στόχος μας η άνοδος, δήλωσε ο Βαγγέλης Παππάς. Τον επιθετικό ποδοσφαιριστή Τσανακτσόγλου απέκτησε ο Νέστος. Από αύριο ξαναρχίζουν οι προπονήσεις στον ΑΟΚ. Βούλγαρος ποδοσφαιριστής δοκιμάζεται στον Αετό Ορφανού. Σήμερα η κλήρωση της Β’ φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣΚ.

 

Διαβάστε επίσης