• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 30 ΓΕΝΑΡΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 30 ΓΕΝΑΡΗ 2018

Στιγμές έντασης δια ασήμαντη αφορμή χθες το απόγευμα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Η κ. Δήμαρχος ζήτησε να μην υπάρξει προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση λόγω της κούρασης της από τις διαδοχικές συσκέψεις που έγιναν στην Κομοτηνή, στις οποίες έλαβε μέρος. Διαφώνησαν αρχικά οι Βαγγέλης Παππάς και Νίκος Μαυρίδης. Τελικά η συνεδρίαση ασχολήθηκε μόνο με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης. Εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την δημιουργία του Δήμου Καβάλας ετοιμάζονται για να γίνουν το προσεχές Καλοκαίρι.

 

Τίποτα δεν άλλαξε στα δρομολόγια της γραμμής του Πρίνου και στο πλοίο επιφυλακής στο ίδιο λιμάνι της Θάσου. Πριν μια εβδομάδα έγινε σύσκεψη στο αρμόδιο Υπουργείο όπου είχαν διαφανεί αντίθετα αποτελέσματα. Αρχές Ιουνίου στην Καβάλα το 11ο συνέδριο ναυτικών μουσείων. Άγνωστο αν ως τότε λειτουργήσει στη Ραψάνη το δημοτικό ναυτικό μουσείο της πόλης. Επενδυτή για το ακίνητο της πρώην Ορθοπεδικής κλινικής στο Σανατόριο θα ψάξει μέσω δημόσιας διαδικασίας η Ιατρική Εταιρία. Μικρή προσέλευση επαγγελματιών σε σύσκεψη που έγινε χθες στο Δημαρχείο προκειμένου η Καβάλα να αποκτήσει γαστρονομική ταυτότητα.

 

Σε νέους χώρους κοντά στην πλατεία Καπνεργάτη θα λειτουργήσει σύντομα η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ. Επιστολή του προέδρου της ΝΟΔΕ Μπάμπη Δράκου στον Ανδρέα Νεφελούδη. Συγκεκριμένο ιατρικό εξοπλισμό θα αποκτήσει μέσω του ΕΣΠΑ το Νοσοκομείο Καβάλας. Ο πρόεδρος του Ισραήλ που επισκέπτεται την Αθήνα, βράβευσε τον πρόεδρο της Ενεργειακής Αιγαίου Μαθιό Ρήγα. Ανακοίνωση εξέδωσε χθες το σωματείο οικοδόμων κατά της διοίκησης του ΕΥΚ. Η ΔΕΥΑΚ γνωστοποιεί ότι τα νερά στο κανάλι, δίπλα στο βιολογικό του Δάτου, είναι πλέον καθαρά.

 

Σήμερα το βράδυ στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» η παράσταση «Εκτός Ύλης» με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση. Διαδικτυακός είναι πλέον ο κατάλογος των βιβλίων της Δ. Βιβλιοθήκης. Αύριο βράδυ κόβει πίτα ο σύλλογος Πνοή.

 

Το απόγευμα κόβει πίτα ο ΑΟΚ, πιθανή η απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή. Έμεινε στο Νέστο ο Κρολ. Ευχαριστημένοι στην Ένωση για τη βοήθεια που είχαν από τον κόσμο στο ματς της Κυριακής με την ομάδα των Σερρών.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης