• 29 Μαρτίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 31 ΟΚΤΩΒΡΗ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 31 ΟΚΤΩΒΡΗ 2017

Με την πραγματοποίηση εκδήλωσης ενημερωτικού χαρακτήρα ο Δήμος Καβάλας «εγκαινίασε» χθες τη συμμετοχή του σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα διαχείρισης απορριμμάτων τουριστικών περιοχών. Όπως ανακοινώθηκε στο Δήμο Καβάλας ανακυκλώνεται το 6% των απορριμμάτων. Η οργανωμένη ανακύκλωση άρχισε το 2015, γίνεται με 900 μπλε κάδους και 88 κώδωνες όπου συγκεντρώνεται το γυαλί. Μικρή η συμμετοχή στην εκδήλωση των επαγγελματιών του τουρισμού.

 

Παρουσία Πολωνού συνδικαλιστή συνεδρίασε χθες βράδυ στο Επιμελητήριο η διοίκηση της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κεντρικής- Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Ξανάρχισε την προηγούμενη εβδομάδα το έργο ανακαίνισης των εγκαταστάσεων στην Ιχθυόσκαλα. Έχει σύντομη προοπτική ολοκλήρωσης. Στις 7 το απόγευμα μιλά στο ξενοδοχείο Γαλαξίας ο Γιάννης Ραγκούσης. Την Πέμπτη στην πόλη μας ο Σταύρος Θεοδωράκης. Κριτική στον αντιπεριφερειάρχη τουρισμού Κώστα Αντωνιάδη άσκησε στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Φώτης Καραλίδης. Από τη συνεδρίαση απουσίασε ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος που βρίσκεται στην Αθήνα.

 

Η διοίκηση του Δήμου ετοιμάζεται για την ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όπου θα συζητηθούν θέματα της ΔΕΥΑΚ. Από τη διοίκηση θα δοθεί μεγάλη βαρύτητα στο αποτέλεσμα έκθεσης των ορκωτών λογιστών. Έληξε χθες το απόγευμα η προθεσμία οικονομικής τακτοποίησης των μελών του Επιμελητηρίου για να μπορούν να ψηφίσουν στις εκλογές του Δεκέμβρη. Ανεξέλεγκτη χωματερή λειτουργεί κοντά στον Αμυγδαλεώνα. Σύντομα θα παρέμβει ο Δήμος Καβάλας. Τρία άτομα συνελήφθησαν χθες, μέλη της ίδιας οικογένειας, που έφερναν ναρκωτικά από τη Βουλγαρία. Τα διακινούσαν στην Καβάλα. Μία με έντεκα Νοέμβρη θα γίνονται δεκτές αιτήσεις για το νέο πίνακα δικαιούχων του δημοτικού κοινωνικού παντοπωλείου.

 

Σήμερα το βράδυ στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» μία ακόμη παράσταση του έργου «Λέμπενσραουμ». Εκδρομή στα Πομακοχώρια πραγματοποίησαν οι απόστρατοι αστυνομικοί. Διαμαρτυρία έκαναν χθες το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης μαθητές λυκείων, ζητούν ένα δίκαιο εκπαιδευτικό σύστημα. Νέα διοίκηση στον σύλλογο Εκπαιδευτών Υποψήφιων Οδηγών.

 

Τον νεαρό ποδοσφαιριστή Γιώργο Τσακίρη απέκτησε από τον Αιολικό ο Νέστος. Το απόγευμα στην ΕΠΣΚ η κλήρωση των ημιτελικών αγώνων του κυπέλλου της.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης