ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2017

Με μια σύντομη ανακοίνωση στις 9 χθες το βράδυ γνωστοποιήθηκε η άφιξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην πόλη μας, σήμερα απογευματινές ή βραδινές ώρες. Το απόγευμα θα βρίσκεται στην Καβάλα και ο Βούλγαρος Πρωθυπουργός. Αύριο η υπογραφή της συμφωνίας για τη σιδηροδρομική σύνδεση και τη Σιδηροδρομική Εγνατία. Άρθρο για τη σιδηροδρομική Εγνατία του Κώστα Μορφίδη. Ανακοίνωση για την επίσκεψη Τσίπρα της ΝΟΔΕ Καβάλας. Συνέντευξη τύπου το μεσημέρι των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Το ΣτΕ απέρριψε την αίτηση ακύρωσης της απόφασης της Δευτεροβάθμιας για το Λύκειο στο οποίο θα συνεχίσουν την εκπαίδευση τους οι απόφοιτοι του Γυμνασίου του Αμυγδαλεώνα. Σε προτεραιότητα η λειτουργία ΤΟΜΥ στη δυτική πλευρά της Καβάλας, στο κτίριο του Κέντρου Ψυχικής Υγείας. Αιμοδυναμικό Κέντρο στο νοσοκομείο. Σε συνεδρίαση της διοίκησης της Ιατρικής Εταιρίας την ερχόμενη εβδομάδα θα αποφασιστεί αν θα γίνει δεκτή πρόταση επιχειρηματία, μετατροπής της πρώην Ορθοπεδικής Κλινικής σε ξενοδοχείο. Λιγοστεύουν από τη Δευτέρα τα δρομολόγια στη γραμμή του Πρίνου. Μόνο δύο από τις αρχές Οκτώβρη.

 

Αδέσποτα ζώα και άλλα προβλήματα της πόλης στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Νέα συνεδρίαση τη Δευτέρα για την ενδεχόμενη πρόταση υπέρ του Αρχιμανδρίτη Π. Κίτσου σχετικά με την κάλυψη της θέσης του Μητροπολίτη ΦΝΘ. Δεν περιλαμβάνεται ο Ν. Καβάλας στα 37 αθλητικά έργα που ανακοίνωσε χθες η ΓΓΑ σε όλη την Ελλάδα. Ένα άτομο τραυματίστηκε ελαφρά σε καραμπόλα τριών οχημάτων μέσα κι έξω από πρατήριο υγρών καυσίμων στο Περιγιάλι. Δύο ακόμη απολυμένοι της ΒΦΛ δικαιώθηκαν στο δικαστήριο. Υπολειτουργεί λόγω επίσχεσης εργασίας του οδηγού η «Αγία Μαρίνα». Εκπρόσωπος της κεντρικής διοίκησης της ΑΔΕΔΥ αύριο στην Καβάλα.

 

Δήμαρχος και Γιάννης Βύζικας υπέγραψαν συνεργασία στο πλαίσιο του δικτύου «Δρόμοι του Καπνού». 7 με 17 Σεπτέμβρη εκδηλώσεις τέχνης και μουσικής στο Παλλάδιο.

 

«Πρέπει να δουλεύουμε κάθε μέρα» είπε για τον ΑΟΚ ο προπονητής του Κώστας Ανυφαντάκης. Πιθανή αποχώρηση του Χαραλαμπίδη. Εντός της εβδομάδας ορίζονται οι όμιλοι της Γ’ Εθνικής. Ορίστηκαν χθες οι δύο όμιλοι της Β’ κατηγορίας στην ΕΠΣ Καβάλας. 9 και 10 Σεπτέμβρη το 3ο αθλητικό διήμερο του Δήμου Καβάλας.

 

Διαβάστε επίσης