• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 9 ΜΑΗ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 9 ΜΑΗ 2017

Γενική συνέλευση πραγματοποίησαν χθες στο ΕΥΚ οι απολυμένοι της ΒΦΛ. Αμέσως μετά το τέλος της έδωσαν συνέντευξη τύπου με την ευκαιρία συμπλήρωσης 12 μηνών από την έναρξη των κινητοποιήσεων τους. Όπως είπε ο Νίκος Βογιατζίδης ο αγώνας τους συνεχίζεται προκειμένου όλοι μαζί να επιστρέψουν στην εργασία τους. Μία ακόμη φορά κατηγόρησε ως αποκλειστικά υπεύθυνο των πρόσφατων γεγονότων τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη ενώ την περίοδο στη διάρκεια της οποίας δόθηκε άδεια στη νέα εταιρία από τη Διεύθυνση Ανάπτυξης τη χαρακτήρισε «σκοτεινή». Χθες ανακοινώθηκε ότι οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν.

 

Στο δημαρχείο θα βρίσκονται το πρωί οι εκκαθαριστές της ΔΕΠΟΣ. Η κ. Τσανάκα θα απαντήσει αρνητικά στο αίτημα τους. Ο Δήμος Καβάλας δεν πληρώνει 300.000 ευρώ αλλά ερευνά την υπόθεση σε βάθος διεκδικώντας ποσό που μπορεί να φθάσει ακόμη και στα 2 εκ ευρώ. Για αυτόν τον λόγο η Δήμαρχος συνάντησε χθες τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων. Σύμφωνα με τον βουλευτή Γιώργο Παπαφιλίππου ο εξωδικαστικός μηχανισμός δίνει λύση στο πρόβλημα του ιδρύματος Αγία Μαρίνα. Το απόγευμα στη ΔΒ έκτακτη γενική συνέλευση των μελών του ιδρύματος. Το Χειμώνα θα πραγματοποιηθεί το φεστιβάλ Παπαϊωάννου. Περιζήτητες αλλά και ελάχιστες οι κενές θέσεις στις πλωτές εξέδρες στο κεντρικό λιμάνι.

 

Το πρωί εκδηλώσεις για την ημέρα της Εθνικής Αντίστασης- Επέτειος Λήξης του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Αναπτυξιακή ημερίδα πραγματοποιεί το Σάββατο το απόγευμα στο Λούσυ η παράταξη του Μάκη Παπαδόπουλου. Με αφορμή την εκδήλωση της Λευκής Νύχτας ο Εμπορικός Σύλλογος εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση. Το Επιμελητήριο θα οργανώσει 22 και 23 Μάη το 4ο Ελληνογερμανικό φόρουμ τροφίμων. Δεν αλλάζουν τα όρια της περιοχής αρμοδιότητας της Τροχαίας Καβάλας στην Εγνατία οδό. Ο Πρόεδρος της ΕΤΑΔ επισκέφθηκε την Κομοτηνή όπου συνάντησε τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο.

 

Εκδήλωση πραγματοποιεί το απόγευμα στο κέντρο της πόλης το Σωματείο Ρωσοελληνικής Κουλτούρας. Στις πλατείες αλλά και στην παραλία παρουσίασαν χθες το πρωί μουσικό πρόγραμμα μαθητές μουσικών σχολείων. Το Σάββατο στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου το θεατρικό καλλιτεχνικό εργαστήρι της «Θεάτρου Ανάβασις» παρουσιάζει την παράσταση «Ένα Καράβι Γεμάτο Όνειρα και Τραγούδια».

 

Με τραυματία τον Γκέλιο η Ένωση προετοιμάζεται για το αυριανό δύσκολο ματς με τους Μαχητές Πεύκων. Από σήμερα η προετοιμασία του ΑΟΚ για το ματς της Κυριακής με το Νέστο. Τραυματίες οι Πτηνόπουλος και Ζυγκερίδης.

 

 

Διαβάστε επίσης