Δεν αποκλείει δημαρχιακή του υποψηφιότητα ο Γιάννης Εριφυλλίδης

 Δεν αποκλείει δημαρχιακή του υποψηφιότητα ο Γιάννης Εριφυλλίδης

Το προσεχές Φθινόπωρο θα ξανακάνει εκδηλώσεις στην Καβάλα ο Όμιλος Προβληματισμού με τίτλο «Η Καβάλα μπροστά».

Είναι η γνωστή πρωτοβουλία του Γιάννη Εριφυλλίδη, η οποία έτυχε θερμής υποδοχής στην πόλη και ήδη συσπειρώνει αρκετούς νέους καβαλιώτες. Το πρόγραμμα των Καλοκαιρινών εκδηλώσεων μετατίθεται για το Φθινόπωρο για ευνόητους λόγους.

Οι εκδηλώσεις θα γίνουν εφόσον τα πράγματα πάνε καλά, είπε στην Πρωινή ο Γιάννης Εριφυλλίδης.

Προέβλεψε ότι τα πράγματα ότι θα πάνε καλά. Τουλάχιστον κάτι τέτοιο είπε ότι ελπίζει. Σε ερώτηση σχετικά με τον τουρισμό την εποχή της πρόσληψης του κορωνιού ο Γιάννης Εριφυλλίδης είπε: «Θα ήταν μεγάλη καταστροφή να χάνονταν τελείως η σεζόν. Θα πρέπει ταυτόχρονα καθώς τα σύνορα ανοίγουν και οι τουρίστες έρχονται, να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί».

Η συζήτηση με το Γιάννη Εριφυλλίδη ολοκληρώθηκε με μία ερώτηση σχεδόν καθιερωμένη. Αν όλη η κινητικότητα που παρουσιάζει ο Όμιλος «Η Καβάλα μπροστά» έχει σχέση με το ενδεχόμενο να είναι ο ίδιος υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας στις εκλογές που θα γίνουν το 2023. Ο Γιάννης Εριφυλλίδης που σε προηγούμενες απαντήσεις του απέφευγε να μιλήσει για τις επόμενες δημοτικές εκλογές, αυτή τη φορά είπε: «Είναι πάρα πολύ νωρίς. Εγώ είμαι εδώ και παρακολουθώ.

Διαπιστώνω δυστυχώς ένα πνεύμα ασυνεννοησίας που χαρακτηρίζει τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου. Το οποίο αν και ο καιρός πέρνα δεν αλλάζει».

Διαβάστε επίσης