Δεν αποκλείει κανέναν ο ΑΟΚ – Ανοιχτές οι πόρτες του Ερασιτέχνη για όλους

 Δεν αποκλείει κανέναν ο ΑΟΚ – Ανοιχτές οι πόρτες του Ερασιτέχνη για όλους

Ο ΑΟΚ πλέον πάει σε εκλογές την Δευτέρα με ανοιχτές τις πόρτες για όλους όσους θέλουν να συμμετέχουν.  Δεν αποκλείει κανέναν σε αυτή τη νέα προσπάθεια που θέλει να ξεκινήσει.  Η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων λήγει το Σάββατο.

Είναι σίγουρο ότι θα καταθέσουν την υποψηφιότητα τους αρκετά μέλη από το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο.

Από εκεί και πέρα συνεχίζεται ο προβληματισμός στο Βόλει αφού είναι άγνωστο το τι θα γίνει με την ομάδα γυναικών και αν συμμετέχει η δε συμμετέχει στην Α2 κατηγορία. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις προθέσεις του Νίκου Αγγελόπουλου που παραβρέθηκε στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο και εξέφρασε τους προβληματισμούς του γύρω από τα οικονομικά του τμήματος.  Είναι φανερό ότι ο ίδιος δε μπορεί και πάλι να σηκώσει μόνος του το βαρύ φορτίο της Α2. Θέλει και αυτός… «συμπαίκτες». Είναι ερωτηματικό αν θα δηλώσει την υποψηφιότητα του στις εκλογές της Δευτέρας.

Από την άλλη το ποδόσφαιρο φαίνεται ότι θα μπει σε μια τροχιά με αρκετούς «συμπαίκτες».   Στο Στίβο θα είναι καλό να συνεχίσει τη δουλειά του ο αθόρυβος εργάτης Δημήτρης  Αρβανιτίδης.     Αποσύρεται οριστικά ο Γιώργος Λουπέλης.

 

Διαβάστε επίσης