Καταραμένη φτώχεια ! – Γέμισε Porsche η Κέρκυρα !Για άλλη μια φορά οι λάτρεις και παράλληλα ιδιοκτήτες αυτοκινήτων porsche μαζεύτηκαν όλοι μαζί για να ταξιδέψουν στην Κέρκυρα ενώ κάποια στιγμή βρέθηκαν και στο Μέτσοβο όπου η πλατεία του χωριού γέμισε με τα πολυτελή αυτά αυτοκίνητα.

Οι ιδιοκτήτες της συγκεκριμένης εταιρίας αυτοκινήτων έχουν σύλλογο με μεγάλη δράση και πολλές φορές έρχονται στην χώρα μας για να κάνουν τις βόλτες τους.

Κάποια χρονιά θα μπορούσανε να έρθουν και προς τα εδώ τα δικά μας μέρη.

Η πολυτέλεια και η χλιδή σε ένα αυτοκίνητο με μεγάλη ιστορία.

Η θέα μιας  Porsche μας ταξιδεύει σε άλλους κόσμους και μας κάνει να ξεχάσουμε την μιζέρια της δικής μας χώρας που θυμίζει κάρο με ξύλινες ρόδες.

Τέλος να έχετε υπόψη σας οτι ενδιαφέρον έχουν και οι κυρίες που συνοδεύουν τους ιδιοκτήτες των συγκεκριεμένων αυτοκινήτων ως συνεπιβάτιδες και είναι επίσης κατηγορίας Porsche !

Δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς.

 

Καλή σας ημέρα και καλό καλοκαίρι.

Οι εξετάσεις  για τους μαθητές τελειώνουν οι παραλίες γεμίζουν και το καλοκαίρι αρχίζει να ζεί στους ρυθμούς που όλοι ξέρουμε και περιμένουμε.

Στα κόκκινα με φουλ δραστηριότητα.

Έτσι είναι τ α καλοκαίρια στην Ελλάδα και στην πανέμορφη Καβάλα μας.

 

Όσα τηλέφωνα και να γίνουν μεταξύ Ζάεφ και Τσίπρα δεν βλέπω να υπάρχει εύκολα συμφωνία όσο αφορά την ονοματολογία εκτός και αν ειναι μία λύση ευνοϊκή για την Ελλάδα.

Πάντως σύμφωνα με το ρεπορτάζ αυτό το όνομα στο οποίο θα συμφωνήσουν οι δύο αρχηγοί θα οριστικοποιηθεί το Σαββατοκύριακο στις Πρέσπες.

Το πιθανότερο όνομα που θα έχει το χαρακτηριστικό του γεωγραφικού προσδιορισμού θα είναι το Severna .

Γιατί δεν τα λένε Severna Skopia ;

 

Με ενδιαφέρον μεγάλο περιμένουμε μεταξύ άλλων και την συναυλία του Κωστή Μαραβέγια στο πλαίσιο και αυτή του Φεστιβάλ Φιλίππων.

Μας αρέσει ο Μαραβέγιας που είναι δροσερός , καλοκαιρινός και του πάνε πολύ αυτές οι συναυλίες.

 

Έχουμε και την έναρξη του μουντιάλ της Ρωσίας τις επόμενες ημέρες με τις γιγαντοοθόνες να κυριαρχούν στο έξω των μαγαζιών.

Είτε είναι καφέ , είτε είναι μαγαζιά εστίασης ακόμα και παιδότοποι έχουν μεγάλες οθόνες για να βλέπουν τα παιχνίδια οι λάτρεις του θεσμού.

Αρχίζει το ματς , αδειάζουν οι δρόμοι που λέει και ο Λούκι.

Λέμε ναι στα βραδυνά παιχνίδια και οχι στα απογευματινά που θα γίνονται μέσα στην ντάλα και λέμε ναι στην παγωμένη μπύρα που μπορεί να συνοδεύσει με τον καλύτερο τρόπο ένα τέτοιο παιχνίδι.

Στην πρεμιέρα του θεσμού θα τραγουδήσει ο Ρόμπιν Ουίλιαμς , ενώ θα απολαύσουμε και τον Ρονάλντο , το φαινόμενο.

Θέμα υπάρχει με τον Πελέ που τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα κυρίως με τα πόδια του.

 

Και ενώ σε αρκετές περιοχές της χώρας έρχονται 35άρια στην Καβάλα η πρόβλεψη της ΕΜΥ για το Σαββατοκύριακο μιλάει για 30 βαθμούς κελσίουν με μια αστάθεια που μπορεί να φέρει και βροχές.

Ευχόμαστε αυτή η πρόβλεψη να αλλάξει γιατί δεν πετάμε και δεν μας περισσεύει κανένα Σαββατοκύριακο.

Θέλουμε όλα να είναι καλοκαιρινά και ηλιόλουστα για να τα βγάζουμε στις παραλίες.

Εκλογές στον Ερασιτέχνη με την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Όσοι λοιπόν θέλουν να προσφέρουν στον ΑΟΚ και παράλληλα να μπούνε στον Ερασιτέχνη μπορούν να το κάνουν αφού η σημερινή διοίκηση του Ερασιτέχνη του ΑΟΚ παραιτήθηκε.

Ιδού η Ρόδος , ιδού και το πήδημα.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί παρά το γεγονός οτι καλοκαίριασε οι καιροί παραμένουν δύσκολοι , ύποπτοι και ύπουλοι.

Είμαστε σίγουροι οτι όλα θα πάνε καλά και οτι τα καλύτερα παιδιά δεν έχουν μεγαλώσει ακόμα.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker